לא יודע מה לעשות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות..
    ניר
    02/01/2012

אני בן 24 וחצי והכרתי בחורה שאני איתה כמעט חודש היא מקסימה ובמהלך השבועיים הראשונים של הקשר הכל היה בסדר היינו יוצאים מבלים הייתי מחזיר אותה הביתה והיינו מתחרמנים באוטו תמיד היה זיקפה שהייתי מתחרמן איתה באוטו ויצא לנו להיפגש במהלך השבועיים ממוצע של פעם ביומיים לאחר השבועיים עלינו אליי הביתה אבל לא היה סקס והזיקפה עדיין הייתה טובה ומחכה רק להיכנס אליה אבל הרגשנו שזה מוקדם עדיין. פגישה אחריזה עלינו אליה הביתה הייתה זיקפה והייתה חדירה של אוליי דקה עד גמירה ולא עמד לי שוב, מאז יצא לי להיות אצלה עוד פעמיים שלוש ופשוט לא עומד לי בכלל איתה פתאום אני מאוד חושש להיפגש איתה כתוצאה מהמקרה ולהגיעה איתה לסיטואציה מינית לא היה לי קשרים רציניים רק זייונים ללא אהבה אני לא שאני מרגיש אלייה משהו אבל גם לא רע לי איתה. אני נמשך לבנים צעירים חלקים ולא יודע איך להוציא את זה מהראש שלי יצא לי בעבר להתנסות עם גברים ואיתם הכל בסדר עד שאני גומר ואז אומר לעצמי למה עשיתי את זה עם נשים יצא לי גם הרבה סיטואציות מיניות ופעם ראשונה שלא עומד לי אוליי מהמחשבה שאני חושב שהיא יכולה להיות אישתי אני רוצה להקים משפחה ולא יודע מה זה אומר שפתאום לא עומד לי עלייה במהלך היום שלי יש לי הרבה חרדות כתוצאה מהנושא ורצות לי מחשבות מה אני יעשה ואיך אני יתגבר על זה אני מודע לזה שאני נמשך לבנים אבל אני לא רוצה בזה מה הפתרון אם אני לא רואה אותי עם גברים יותר וכן רוצה לראות אותי עם נשים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות..

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות.. - ניר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/01/2012

ניסית אי פעם להידבר על הקושי הזה שאתה מגדיר?
    אין תשובה פשוטה במשפט אחד. טוב להידבר על זה.
    משיכתך לבנים צעירים חלקים היא ללא ספק שלך. המיניות עם בני זוג כאלה היא
    טובה לך. מסתבר איתם אתה מקבל עידוד מכני לזקפתך ושולט היטב בתוצאות.
    עם ידידתך אתה מעמיד עצמך במחן כפול. אתה מצפה לזקפה ספונטנית וצופה בה כל עוד אינה "עומדת" למבחן תוצאה.
    טוב להיוועץ באיש מקצוע ולהחליט על בירתך בשותף/שותפה לחיים.
    אל תיתתן לזיקפתך להפוך לשופט/ת בנושא כה חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ניר
    02/01/2012

לא ניסיתי לדבר אם מישהו על הנושא יש משיכה לגברים אבל לא משהו שיגרום לי לחיות אם מישהו אולי סטוץ מידיי פעם ואני כבר לא מתלהב מסטוצים כאלה כבר. אבל מצד שני קשה לי לראות את עצמי חיי עם בחורה חיים שלמים ואני רוצה שלא יהיה לי קשה לחשוב על זה כי אני רוצה ילדים ומשפחה אבל לא כזה כייף לי להיות איתה הרבה פעמים אני מוצא את עצמי כאילו משכנע את עצמי להמשיך עם זה למרות שלא ממש כייף לי עם זה איך אני יגרום לעצמי כן לרצות להיפגש איתה וכן להמשיך את הקשר איתה או שלעזוב אותה ולהמשיך בחיי פשוט ללא קשר עם בחורה ולהיות לבד כל החיים מה לעשות אני מרגיש זוועה עם הסיטואציה הזאת ?!?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - ניר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/01/2012

אין ספק שהידברות עם מישהו/י על הבעיה שאתה חש עשויה להועיל לך להגדיר תשובות לעצמך ולהיות מסוגל לחיות אותן לרמת ביצוע. לדמיין את הבדידות ואת ההימנעות ממחויבות אינם מועילים לך . אני איני יועץ מעבר לרמת הפתיחה בקשר בפורום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו