מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מוקדמת או חוסר זקפהמ06/01/2012
שלום,
אני גבר בשנות ה20 לחיי ויש לי בעיה מטרידה נורא
שאני מקיים סקס עם בחורה אז לפעמים אני מגיע לשפיכה מוקדמת לפעמים עוד לפני החדירה.. שזה מראה על גירוי חזק אולי אפילו מדי.. ולפעמים פשוט אין זקפה..
בעבר זה לא היה לי ובשנים האחרונות זה הופיע
על מנת לקיים סקס בצורה נורמאלית אני צריך לקחת ויאגרה חצי כדור בד"כ וזה מרגיש לי פשוט עצוב.. מה שהכי אבסורד זה שאני לבד ומאונן אני עם זיקפה ויכול להחזיק גם זמן רב
זה ערבוב של לחץ ושל הרבה דברים אבל אני בטוח שיש סיבות פיזיות
רציתי לדעת מה אפשר לעשות ואם יש איזה טיפול יעיל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפיכה מוקדמת או חוסר זקפה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל09/01/2012מ.
אתה מצליח היטב עם "תוסף הדלק" ויאגרה. תשתמש בכך כדי להתרגל למעשה המיני . שלוט בקצב התנועה שלך ואז לא תשפוך כל כך מהר לטעמך.
אנא זכור כל המערכת לא קיימת התפתחותית אלא כדי לשפוך ולגרום להריון. נושא העונג והערך העצמי הנלווה כל כולו תוצר של "עונש הידיעה". אתה יודע שאתה שופך מהר.
תחשוב שב"טבע" קיום יחסי מין הוא גם גורם סיכון. תמיד אתה פגיע יותר ל"טורף" בזמן שאתה עסוק בקשר לצורך הפריה. מוקדם מאפשר גם למידה. זכור שלוט בקצב ואל תיתן לרפלקסים ה"חייתיים" להוביל את המהלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)