תפסתי את אחותי בת11 מתנשקת עם חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפסתי את אחותי בת11 מתנשקת עם חברה
    נטליה
    10/01/2012

שלום
    יש לי שאלה שמטרידה אתי אני בת 17 ויש לי אחות קטנה שהיא בת 11 יום אחד זרתי מבית ספר וגיליתי בחדר שלי את אחותי ערומה כמעט לגמרה מתנשקת נשיקה צורפתית עם חברה שלי מאוד טובה שהא בת בית שלי כמעט הופתעי לרעה לא ציפיתי לזה הייתי בהלם מאוחר יותר דרשתי הסבר מחברה שחלי אבל היא אמרה שאחותי בקשה ממנה ללמד אותה להתנשק אני לא סיפרתי להורם אבל אני חושבת שאחותי לסבית?יש מצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש סיכוי

אחת
    10/01/2012

אחותך כבר בגיל ההתבגרות בו מתחילים לגלות את המיניות שלך יותר.
    ממה שאת מתארת מראה שרוב הסיכוים שהיא כן לסבית כנראה, אבל לא בהכרח..היא יכולה להיות גם ביסקסואלית שזה אומר להימשך לשני המינים.
    אבל תכלס, קבלי אותה כמו שהיא.(כל אחד והטעם שלו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

נטליה
    10/01/2012

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפסתי את אחותי בת11 מתנשקת עם חברה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/01/2012

נטליה
    אחותך בודקת את התעוררותה המתבגרת.
    מוקדם מדי לקבוע ולאבחן אם יש מצב. במסגרת חוויותיה ההתפתחותיות תמיד יהיה זכרון של נשיקה ראשונה זו.
    דיברת עם אחותך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ,לא דיברתי איתה

נטליה
    11/01/2012

לא דיברתי איתה על זה אבל אני מפחדת לפגוע בה היא יכולה להסתר ממני ,,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ,לא דיברתי איתה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/01/2012

כן דיברת עם החסברה שהתנשקה איתה. טוב להכניס את נושא "התפיסה" לרמת השיח ביניכן. גם היא תוכל לשאול ולבטא את שאלותיה לגבי הזהות המינית וגם את תוכלי להעשיר את ההידברות. בטוח שאלמנטים של הסתרה והכחשה יחזקו את הצורך להסתיר. אשמח לשמוע מה עשיתן הלאה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו