מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפסתי את אחותי בת11 מתנשקת עם חברהנטליה10/01/2012
שלום
יש לי שאלה שמטרידה אתי אני בת 17 ויש לי אחות קטנה שהיא בת 11 יום אחד זרתי מבית ספר וגיליתי בחדר שלי את אחותי ערומה כמעט לגמרה מתנשקת נשיקה צורפתית עם חברה שלי מאוד טובה שהא בת בית שלי כמעט הופתעי לרעה לא ציפיתי לזה הייתי בהלם מאוחר יותר דרשתי הסבר מחברה שחלי אבל היא אמרה שאחותי בקשה ממנה ללמד אותה להתנשק אני לא סיפרתי להורם אבל אני חושבת שאחותי לסבית?יש מצב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי
אחת10/01/2012אחותך כבר בגיל ההתבגרות בו מתחילים לגלות את המיניות שלך יותר.
ממה שאת מתארת מראה שרוב הסיכוים שהיא כן לסבית כנראה, אבל לא בהכרח..היא יכולה להיות גם ביסקסואלית שזה אומר להימשך לשני המינים.
אבל תכלס, קבלי אותה כמו שהיא.(כל אחד והטעם שלו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
נטליה10/01/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסתי את אחותי בת11 מתנשקת עם חברה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל11/01/2012נטליה
אחותך בודקת את התעוררותה המתבגרת.
מוקדם מדי לקבוע ולאבחן אם יש מצב. במסגרת חוויותיה ההתפתחותיות תמיד יהיה זכרון של נשיקה ראשונה זו.
דיברת עם אחותך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ,לא דיברתי איתה
נטליה11/01/2012לא דיברתי איתה על זה אבל אני מפחדת לפגוע בה היא יכולה להסתר ממני ,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ,לא דיברתי איתה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל15/01/2012כן דיברת עם החסברה שהתנשקה איתה. טוב להכניס את נושא "התפיסה" לרמת השיח ביניכן. גם היא תוכל לשאול ולבטא את שאלותיה לגבי הזהות המינית וגם את תוכלי להעשיר את ההידברות. בטוח שאלמנטים של הסתרה והכחשה יחזקו את הצורך להסתיר. אשמח לשמוע מה עשיתן הלאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)