הפרעות בתפקוד המיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בתפקוד המיני
    קובי
    12/01/2012

דוקטור שלום רב!
    הייתי כבר בעבר בפורום הזה ושאלתי לגבי תופעות לוואי של התרופה אלטרול שאני נוטל לטיפול בפיברומיאלגיה.
    אני מתחיל בקרוב לנטול 75MG ליריקה ביום ביחד עם 10MG אלטרולט, ואני אמור לאחר כשלושה שבועות להעלות את הליריקה לפעמיים ביום (150MG).
    רציתי לשאול האם לתרופה ליריקה ו/או לשילוב ליריקה/אלטרול יש השפעות רציניות על התפקוד המיני (יש לציין שבהתחלה האלטרול השפיעה אצלי לרעה בתפקוד המיני אך תופעות אלו חלפו לאחר כמה שבועות וגם שבעבר כאשר נטלתי סימבאלתה התפקוד המיני שלי נפגע קשות).
    אודה על התייחסותך האוהדת
    תודה רבה
    קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בתפקוד המיני

הוספת תגובה

• הפרעות בתפקוד המיני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/01/2012

קובי,
    בן כמה אתה? תתיעץ עם הרופא על ריבוי התרופות ותופעות הלוואי.
    פיברו מיאלגיה אינה מחלה המוכרתת כברת ריפוי ותרופות שונות תמיד עלולךות לפגוע במיניותך שנראה כי חשובה היא לך.
    שאלותיך במקום אך הפנה אותן לרופא המטפל. בהסיכויים להידברות בהירה יותר ישפרו אה"מיאלגיה" שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדוקטור

קובי
    16/01/2012

תודה רבה דוקטור.
    אני בן 24.5 וברור שהמיניות חשובה לי!
    מספיקה לי ההתמודדות עם הכאבים ועם הבעיות האורטופדיות!!!

יום נפלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדוקטור - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/01/2012

קובי
    אם הדברים כך פשוטים לך מה אתה מחפש תשובה בפורום?
    תתיעץ ברופאך המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו