אני חייבת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה
    אנונימי
    25/01/2012

היי אני בת 14 וחצי ואני ממש מפחדת שאני לסבית זה מטריד אותי מאוד אין לי משהו נגד גייז ואין לי שום גזענות כלפיהם
    אבל זה מטריד אותי חודש ואני לא מרגישה ממש משיכה פיזית לבת אבל יותר קל לי להפתח לבנות אני מרגישה סוג של פחד מגברים אבל פיזית אני נמשכת לגברים ותמיד הייתי אבל עכשיו אם אני מרגישה איזושהי משיכה לבן אני נזכרת במחשבה הזו ונגיד אם אחת החברות שלי נמצאות עם חולצה חשופה זה מפחיד אותי וגורם לי שוב להתחיל להיכנס למחשבה הזו
    אני יודעת שבגיל הזה זה אופייני אבל אני בכל זאת מפחדת ויש לי מין כזו הרגשה שזה אני מול העולם ורק אני עם ההרגשה הזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חייבת עזרה

הוספת תגובה

• כדאי לברר קודם...

קובי - יעמ"ל
    25/01/2012

היי,
    ניכר כי את מוטרדת מאוד ומבולבלת בנוגע לנטייתך. זה באמת לא פשוט.
    לפני שאת קופצת למסקנה שאת לסבית (שגם זה בסדר) הייתי מציע לבדוק קודם את הפחדים שלך: פחד מגברים. באיזה מובן בדיוק? כתבת שאת נמשכת לגברים אך מה מרתיע אותך אצלם? כנ"ל לגבי הפחד מהחברות עם חולצה חשופה. ממה את חוששת? להימשך? שהן יתחילו איתך? האם יתכן כי הפחדים נובעים מאירוע מסוים בעברך?

הצפת את הבלבול באתר, זה מעשה אמיץ ללא ספק.
    לא צריך למהר להחליט מהי נטייתך. קחי נשימה עמוקה, תמשיכי לבדוק ולהתנסות, לשאול שאלות, ולהתנער מהפחדים (קל לייעץ, אני יודע, אבל זה תהליך שתצטרכי לעבור) ובבוא העת אני מאמין שתגלי.

חשוב שתדעי שאת לא לבד עם הבלבול. האם סיפרת ושיתפת מישהו במה שאת מרגישה, במה שאת עוברת? (קרוב משפחה/ חברה/ יועצת בית ספר...). יש גם מספר אתרים באינטרנט לנוער שנמצא באותה הדילמה וכדאי להיכנס ולקרוא על סיפורים דומים ודרכי התמודדות.

בהצלחה בהמשך הדרך.
    ניצן
    "יש עם מי לדבר"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לברר קודם... - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    26/01/2012

ניצן נהדרת דברי איתה כמה שאתן צריכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מפחדת ש

אנונימי
    26/01/2012

אני מפחדת שאם אני יפנה למישהו זה יהיה כמו "יציאה מהארון"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

אנונימי
    26/01/2012

אני עברתי הטרדה מינית בגיל 7 , ובזמן האחרון יש לי פלשבקים מזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מפחדת ש - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/01/2012

אנונימית לפנות להתיעצות אינו שווה ערך ליציאה מן הארון.
    לעומת זאת ההתיעצות תאפשר לבדוק את המשמעויות של לצאת מהארון בלי להחשף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו