גמירה מאוחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמירה מאוחרת
    ברוריה
    29/01/2012

שלום,
    לבן זוגי (בן 47) לוקח הרבה זמן עד שהוא גומר. לטענתו הוא נהנה שאני גומרת ולכן הוא נותן לי לגמור (יוצא לי לגמור בין 4-6 פעמים) בזמן קיום היחסים. לפעמים הוא גם אומר לי שהוא עוצר את עצמו כי הוא רוצה להמשיך את הסקס. רק אחרי שעה של יחסים הוא מנסה לגמור ואני אני כבר יבשה והוא כבר עייף.
    האם זה נורמלי או שמשהו אצלי לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמירה מאוחרת

הוספת תגובה

• גמירה מאוחרת-אבקש תשובה דחופה !!!!!

ברוריה
    29/01/2012

אשמח לתשובה דחופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמירה מאוחרת - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/01/2012

ברוריה שלום,
    לפי איך שאת מתארת זאת יש לו שליטה בשפיכתו ובעיכובה. דברו על נושא עיכובו את שפיכתו. כדאי לו ללמוד שיש לך גבול למספר הגמירות שאת חווה למשגל.
    בקיצור הידברו. זיכרי המון קוראים כאן מקנאים בו על יכולותיו המופלאות. הנכון יהיה לטפח את "יכולתו המופלאה" לגמור יחד איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזלך

mosha
    31/01/2012

הוא מתחשב בך ונותן לך להנות בכיפ ורק אחרי הוא גומר.....השאלה אם יש לו זיקפה שעה ? אם כן אז הוא נינגה תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו