סירוס כימי לאנשים שאינם עברייני מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סירוס כימי לאנשים שאינם עברייני מין
    סריס
    10/02/2012

שלום,
    אני בן 25 עם בעיה חמורה: אני לא מוטרד מהיותי זכר, אך שונא את הזקן שלי (התחלתי אפילציה), את שיער הגוף שלי (התחלתי לייזר) ואת החספוס של הגוף שלי. התקרחות גברית טיפוסית, שהיא הסימן הכי מובהק לגבריות נראית לי כמו סיוט שעלול ליפול עלי כרעם ביום בהיר בשנים הקרובות (כרגע השיער שלי מלא), וזה מחריד אותי. אני לא ידוע אם אני מחשיב עצמי גבר או אישה, אבל כל אלה מחרידים אותי אם אני חושב עליהם כדברים בלתי הפיכים. הייתי רוצה להיות פחות גברי, וההתעסקות הזאת בגבריות שלי גובלת באובססיה.

נוסף לבעיה הזאת של שנאה כלפי סימני מין זכרים משניים אני סובל מתשוקה מינית שממש בא לי להסיר מעלי. אותה תשוקה ודחף מיניים פשוט כובשים כל חלקה טובה בחיי, ומופיעים ברגעים הכי לא צפויים וגובלים בהתמכרות ובמופקרות. אני מוצא את עצמי פחות נהנה מדברים ויותר לכוד במעגל של תשוקות שאין להם מרפא (וניסיתי פסיכולוגים וקבוצות תמיכה). זאת הבעיה העיקרית שלי.

מדיבור שהיה לי עם טרנסג'נדרית, הבנתי שכשמדברים על סירוס כימי, מדברים על אנטי-אנדרוגנים. בזמן האחרון אני מתחיל לחשוב על האפשרות של סירוס כימי מרצון, ודבר זה משרה עלי שלווה, על אף תופעות הלוואי, עם דגש על התופעה המדאיגה של פגיעה בצפיפות העצמות.

אני מעוניין להתחיל בהליכים, כי התשוקה הזאת הורסת אותי. אני לא יודע אל מי עלי לפנות. אני מעדיף גורם פרטי מאשר רופא של הקופה. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סירוס כימי לאנשים שאינם עברייני מין - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/02/2012

סריס חביב אתה עסוק בזהותך המינית? האם אי פעם נועצת במישהו מקצועי?
    אני עצמי איני תומך בדקהפפטיל ואיני נוקט בו. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירוס כימי לאנשים שאינם עברייני מין - תגובה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/02/2012

כדרך טיפול פסיכיאטרית/פסיכולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו