מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פערים בתפיסת המין בזוגיותמעיין15/02/2012
שלום. אני בן אדם הרבה יותר מיני בטבעי מבן הזוג שלי. הקשר נמשך כמה חושדים ועקב נסיעתו לחו"ל (במסגרת העבודה לתקופה של חצי שנה ) היו המון בעיות בקשר, לא ידענו אם להיפרד, אם לתת לעצמנו לאהוב, כלומר היינו מבולבלים מה שמאוד השתקף גם בסקס-היה גרוע. בנוסף לנסיבות וללחץ אשר השפיעו יש גם גורם נוסף-אני בן אדם מיני מאוד החל משפת הגוף שלי היומיומית ועד הסקס עצמו, מאוד פתוחה,זה המקום בו אני מרגישה בטוחה וטוב עם עצמי, מלאת תשוקה ומפרגנת והוא-פשוט לא. הוא צריך עוד כמה ימים לחזור מחול, אנחנו בקשר טלפוני ומאוד אוהבים אחד את השני, ואין לנו ספק שננסה עוד פעם, אבל אבל אבל החשש הכי גדול שלי- יחסי המין! אני לא חיית מין בהגזמה אבל מאוד אוהבת את זה! והוא פחות אוהב את זה ממני,הוא פחות חרמן ממני,הוא לא מתלהב מגופי כמו שאני משלו ומאיבר המין שלו במיוחד. ניסיתי לדבר איתו הכי פתוח שיש, ניסיתי לבדוק אולי יש לו בעייה משו שגרם לזה,טראומה וכו'- ולא, הכל בסדר והוא פשוט פחות מיני ממני, ואני מאוד צריכה פירגון ומחמאות והערות מיניות ולהרגיש תשוקה כלפי(ותאמינו אני נראית מעולה) וכשאני עם גברים אחרים החיזוקים האלו מאוד מעלים בטחון, כמובן שאני רוצה שבן זוגי יביע את כל זה כלפי!אבל נכנס למונה עניין שאני לא רוצה שישתנה בשבילי,אני רוצה שבאמת יפרגן ויתרגש מהגוף שלי מכל הלב ולא כי אני אגיד לו!
השאלה שלי היא האם יש לזוגיות הזו סיכוי כשהתפיסה שלנו לגבי דבר כל כך חשוב בזוגיות כל כך שונה? האם ניתן לטפל בזה(בו כמובן),האם אפשר לגרום ליצרים שלו לצאת החוצה או שיותר נכון להגביר אותם?
זקוקה להתייעצות מקצועית , תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פערים בתפיסת המין בזוגיות - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל16/02/2012לינוי שלום. הפערים האלה לתיאורך מאד בסיסיים. בנוא של מיניות ודימוי עצמי מיני הדבר דומה לתכונות בסיסיות אחרות. אני לא יודע לייעץ איך להפוך אותו לבן זוג "מושלם" כציפייתך.
יתרה מזאת זה עלול מתעמעם עם השנים בזוגיות מתמשכת. והציפיה שלך לתגמל את צרכייך-"הרעב" שלך נכון למי שאת מכירה כעת כעצמך לא יתוגמל על ידו בקרוב, מה גם שאת לא רוצה שישתנה בשבילך (או אולי בשביל עצמו?)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)