מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת מה לעשותאנונימית16/02/2012
שלום,
אני נמצאת עם חבר שלי שנתיים והתחילה להיות לי בעיה שאני לא נהנית מסקס.
בתחילת הקשר לפני שהתחלנו לקיים יחסי מין נהניתי והייתי חרמנית וובהתחלה כשעשינו סקס גם נהניתי אבל עם הזמן אני כבר פחות נהנית,אני מעולם לא הצלחתי לגמור ואני לא מרגישה שום צורך בסקס.אני לא יודעת מה לעשות כי הוא מרגיש שאני לא נהנית מהסקס והוא לא מרגיש בנוח שנעשה סקס אם אני לא נהנית מזה.
אני מבחינתי כן נהנית כשאנחנו עושים סקס אבל מה שמפריע לו זה שהוא זה שכל פעם יוזם את הסקס ואני מבחינתי לא מרגישה שום צורך בסקס ואני אף פעם לא יוזמת סקס.אני מעדיפה להיות ביחד כל היום והסקס לא גורם לי לתחושה מיוחדת.
מה שחסר לחבר שלי זה חוסר תשוקה מצידי ואני לא יודעת מה לעשות עם זה.
מישהו מבין אותי או יכול לייעץ לי משהו?
אני לא יודעת מה לעשות כי אני יודעת שסקס זה מאוד חשוב לו והוא כל הזמן מחפש באינטרנט סיבות לגביי למה זה יכול לקרות ואני לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל17/02/2012אנונימית,
הבעיה השאת מעלה שכיחה מאד אצל נשים רבות. הטבע הביולוגי של הדחף המיני אצלכן אינו פורקני אלא אישי אחר . העולם הגברי יוזם יותר מטבי בריאתו הביולוגית.
הזוגיות עשויה להשתפר אם השותפות המינית שלכם תעשיר עצמה מתוך בחירה של שניכם להיות שם שותפים ולא במקום ש"עולים ומשתמשים".
כדאי להיבר עלזה. שאם לא כן הבדידות צומחת ועולה ואחריה ההימנעות.
בהצלחה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)