מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מסובכתרות18/02/2012
שלום, אני בת 27, הבעיה שלי היא מורכבת. 1) אני לא בטוחה בנטיה המינית שלי. 2)היכולת למערכות יחסים.
בגיל 19 התחלתי לקיים יחסי מין עם גבר שלא נמשכתי אליו כל כך ולארונה הסתבר כגיי. לא היתה לנו מערכת יחסים של ממש היינו בקשר לא רציף. לאחר מכן חויתי סקס על בסיס כמעט חד פעמי עם עוד מספר גברים. אף פעם לא גמרתי ואף פעם לא ממש הרגשתי משיכה. בנוסף היתה פעם אחת חויה עם בחורה שהרגשתי אליה משיכה אבל הסתבר היה שהיא סטרייטית. מעולם לא הייתי עם בחורה נוספת וגם לא הרגשתי צורך. בזמן האחרון חברות שלי מסביב מתחתנות ומביאות ילדים. מה שיוצר אצלי לחץ - למה לא היתה לי מערכת יחסים אחת נורמאלית. הגברים היחידים שאני נמשכת אליהם הם סופר גבריים וכמעט לא קיימים בסגנון באדי בילדינג וכדומה. איך למקד את עצמי? אני כמעט א- מינית, אם יש דבר כזה. בפורנו - נשים עם נשים לא עושות לי כלום. גברים עם נשים מעט גירוי.
אני מרגישה מטופשת לכתוב את זה אבל אני לא מכירה עוד אנשים שמרגישים ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסובכת - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל19/02/2012רות,
מבין מילותייך עולה שאין לך נטייה למין ככלי מנווט בחייך. את אומנם יכולה לבצע אך את לא בהירה לעצמך לגבי תשוקתך המינית. לגבי נושא מערכות קשרים ויחסים בין אישיים. ניסית פעם להידבר עם מטפל/ת כדי לזהות יותר את עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסובכת - תגובה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל19/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רות19/02/2012תודה על תגובתך.
אני לא בטוחה מה זה אומר "שאין לך נטייה למין ככלי מנווט בחייך.."
בתשובה לשאלתך (אולי רטורית) לא מעולם לא הייתי בטיפול פסיכולוגי.
אולי זה בסדר שהחיים שלי יזרמו ככה, האם בהכרח אתה ממליץ לי לקבל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל20/02/2012רות שלום, אני לא ממליץ על "לקבל" .את אינך חולה. את מחפשת דרך ובהירות על המשך חייך ובחירותיך.
כשחושבים "טיפול" מניחים שהמטפל יודע את האמת. אני חושב שמטפל זה מישהו להידבר איתו ולהתלבט איתו לגבי מי ומה זה "אני".
ואם זה בסדר שהחיים זורמים ככה עדיין מותר לי לשאול ולהידבר עם מישהו ולא רק עם עצמי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרות
אני20/02/2012היי רות אני מרגישה כמוך
אומנם הייתי במשך שנתיים וחצי עם בן זוג איתו קיימתי יחסי מין לראשונה
אך הוא טיפוס מרובע בכל האספקטים
ודייטים לאחריו המראה החיצוני של הבחורים אכן לא היה גברי מספיק לטעמי
שכבתי עם בחור נוסף שהסקס היה מעולה אך המצב בחיים וההתנהגות של הבחור היו מוזרים עבורי.
הייתי בשלישייה ומאוד נהנתי,גם הייתי עם בחור חתיך כמו שאני אוהבת והבחורה הייתה נשית ומאוד אהבתי את הגוף הנשי
זה היה חד פעמי
באמת שאני לא מבינה למה אי אפשר לחיות בשלישייה זה כזה פתרון מעולה..
אז כן יש עוד אנשים שנמשכים לשני המינים ולא יודעים מה לעשות עם זה....
כעת אני עם בחור שמושכת אותו חודש ושונאת את ההרגשה שהוא רוצה אותי, אבל הוא לא ממש מושך אותי כפי שאני רגילה...
באמת למה אין פה חתיכים בארץ הזו?! הייתי בחו"ל וכ"כ נהנתי ...
בחורים תהיו בני אדם ותעשו ספורט ותורידו את השיער הלא קשור שלכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)