זהות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות
    ענת
    25/02/2012

בני בן שנתיים ושלושה חודשים מדבר כל הזמן בשפת נקבה "לא רוצה", "לא יכולה" , "רוצה לעלות" אני מתקנת אותו על המקום אך הוא ממשיך בשלו.
    כשאני מלבישה אותו במכנסיים הוא בוכה וצורח ומסרב ללבוש את המכנסיים ומבקש כל הזמן שמלה, אז אני בוחנת אותו ואומרת לו "בוא נלבש שמלה" והוא ישר רוצה מחייך ומאושר. כשהוא נשאר בלי מכנס הוא מנסה למשוך את החולצה כמה שיותר למטה ומחזיק אותה מהצדדים "כמו שמלה" לפעמים סתם מושך את החולצה ונשאר מכופף עם הרגליים כדי שהחולצה תהיה יותר ארוכה ותכסה את רגליו "כמו שמלה".
    אינני נוהגת ללבוש שמלות אך מציינת שהוא מאוד אוהב את הקלטות של רינת גבאי ורואה אותן כל הזמן (לפעמים היא לבושה בשמלה).
    לציין שכשהוא רואה מישהי בשמלה הוא נוגע ומזיז לה את השמלה.

1. האם זה נורמלי?????

2. האם מדובר במשבר זהות בגיל כזה?

3. האם זה עניין חולף או שעליי להיות מודאגת מהתופעה הזו?

4. למי עליי לפנות כדי לאבחן את הבעיה?

אשמח לקבל תגובה מהירה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות

הוספת תגובה

• זהות - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/02/2012

בשלב זה אני בעד שתמשיכי להיות אימא ותתני לו להמשיך להתפתח. תיצפי תאהבי ומפם לפעם תזכירו לו שהוא בן ובנים לרוב לא לובשים שמלות.
    תהני מלגדל אותו. עוד אין זהות בגיל זה והוא משחק ובודק.
    תהני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו