מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלבול בהעדפה המיניתמבולבל01/03/2012
שלום ד"ר יקר
הנני בחור בן 26 , טרם קיימתי יחסי מין עם אישה באופן מלא,היו לי חברות ,נמשכתי והרגשתי גם בלב איתן ,הזקפה היתה עולה ויורדת ובעיקר לפני החדירה ,
בשנים האחרונות אני מפנטז דרך סרטי פורנו על גבר שמן ושעיר אשר מקיים חדירה עם אישה בסרט(לא גייז) אני נמשך לגבר השמן ,אני מקנא בו שהוא נהנה ,
וביחד עם זה נכנסתי לאתרי הכרות גיי להכיר גבר שמן שכזה ,
הכרתי בחודשים האחרונים גבר שמן ומבוגר ,כיף לי ונעים לי איתו , אני גם מרגיש בלב משיכה אליו ,,, אני נבהל ונעלם לו ולעצמי בעיקר שלא ידעתי שאפשר להרגיש לגבר מה שמרגישים כמו בחור ובחורה .
אני גם נמשך לנשים וחייב להוכיח לעצמי שאני יכול לחדור לאישה ואפילו להתחתן .
ועם גבר שמן זה יהיה באוטומט בלי רגש ,,ככה מהצד
מה דעתך ?
מי אני ?
האם כשאני שוכב עם גבר שמן זה אומר שאני מוותר על הפנטזייה להתחתן וכו' ?
תודה על תשומת הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול בהעדפה המינית - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל02/03/2012מחפש דרך חביב, אין לי תשובה לשאלותיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זו התשובה הזאת?
ניס09/04/2012מה זו התשובה הזאת מחפש דרך ??
אתה מומחה בתחום ,.? מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיהיה אתה ולא מה אחרים
nemeshi09/04/2012ממש לא משנה איך אתה קורה לזה. תעשה פשוט מה שמרגיש לך טוב. נעליים מוצאים אחרי שלומדים ללכת :)
Bell4Ever* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד על האומץ וגילוי לבך ,
nemeshi09/04/2012משיכה מינית זה משהו קצת יותר מורכב מאשר להיות הומו או להיות סטרייט. בתוך ההגדרות האלה, וגם בין לבין יש המון מגוון.
אנחנו חיים בחברה שגורמת לגברים לרדוף אחרי איזה אידאל גבריות מדומיין ולנסות להוכיח שהם כמה שיותר קרובים אליו. אז בוא אני אגלה לך סוד - אף אחד לא באמת מגיע לאידאל הזה. כמו שאני רואה את זה, הניסיון להוכיח כמה אתה גבר-גבר, גורם יותר נזק מאשר אושר, גם לך, כמו שכתבת, ואולי גם לא/נשים סביבך (למרות שלא כתבת על זה).
וכן, אין שום דבר מטונף במין בין גברים. אני יכולה להבין למה אתה לא מספר על זה לכל אחד/ת, כי לצערי זה דבר שעדיין נחשב "לא בסדר" אצל כלמני א/נשים, וזכותך להגן על עצמך מבחינה חברתית, גם אם זה אומר להשאר בארון. אבל תזכור שזה רק הבניה חברתית, ואם אתה נהנה מזה, אין בזה שומדבר שהוא "לא בסדר".
לגבי הפנטזיה על חתונה וילדים:
כן, זו רק פנטזיה. נכון שאומרים לנו מגיל 0 שזה מה שאנחנו אמורות/ים לעשות כשנהיה גדולים. אז אומרים. מותר לך להחליט שלא בא לך. ובאותה מידה, מותר לך להחליט להתחתן ולגדל ילדים עם גבר. גם זה בסדר גמור.
בהצלחה ורק טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלבול בהעדפה המינית - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל09/04/2012מבולבל יקר
תראה כמה תגובות התעוררו משאלתך. זה אומר שאתה לא היחיד שלא יכול לחליט. אתה ממשיך בחיפוש אחרי עצמך וכל אחד בדרכו הוא רוצה תשובה.
נכון להגיד שאין תשובה נכונה מובהקת וברורה.
נכון עוד יותר לאמר שהחיים בדרך החיפוש. לא ברור שמוצאים. וודאי שלא תשובה סכמטית בינארית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)