אדרונקס והעדר אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדרונקס והעדר אורגזמה
    אדי
    05/03/2012

לפני כחודשים לקחתי אדרונקס (4 מ"ג ביום) במשך 6 ימים. מיד עם תחילת הטיפול הרגשתי כאבים נוראים בגמירה ולא הצלחתי להגיע לאורגזמה (למרות פליטת זרע שאף הוא שינה את צבעו לצבע שקוף במנות קטנות). כאמור, הפסקתי את הטיפול לאחר נטילת 6 כדורים בלבד. הכאבים חלפו, צבעו של הזרע חזר לקדמותו והאורגזמה נעלמה. הפסקתי לחוות אורגזמה. תופעה חדשה נוספת היא פיצול זרימת השתן בתחילת ההשתנה. אני מתוסכל מאוד ואובד עיצות. האם זה קשור לאדרונקס או שזהו צירוף מקרים של בעיה אחרת ומה עושים? למי פונים? מהן הבדיקות המומלצות? תודה מראש לעונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדרונקס והעדר אורגזמה

הוספת תגובה

• אדרונקס והעדר אורגזמה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    05/03/2012

אדי,
    הכי טוב לך להידבר עם מי שרשם לך את התרופה. אני מקווה שזה רופא.
    למה אדרונקס?
    בקשר לשתן כדאי לשאול אורולוג מומחה.
    הזמן שחלף ומעט כדורים שנטלת לא מסבירים פגיעה לאורך זמן. אל חשש פנה לרופאך הפסיכיאטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אדרונקס?

אדי
    06/03/2012

כי אני אידיוט וכי הפסיכיאטר שנתן לי את התרופה נותן תרופות, כי ביקשתי. הסיפור הזוי, ובקצרה - חבר שידל אותי לנסות תרופות נוגדות דיכאון. הוא לקח תרופות פסיכיאטריות ולדבריו הן עזרו לו בבעיותיו (חרדה). מעולם לא טופלתי קודם בפסיכיאטריה, אין במשפחתי עבר פסיכיאטרי וחיי נורמלים. עברתי תקופה קשה בעבודה וסבלתי מדיכדוך קל אותו חשבתי לדיכאון. בדיעבד, עד שלקחתי אדרונקס לא ידעתי דיכאון מהו. נעשיתי זומבי. השאלה שמטרידה אותי, האם יתכן קשר בין אובדן היכולת לחוות אורגזמה לבין אדרונקס? מקריאה בפורומים תלונות רבות על תסמינים דומים בזמן הטיפול. ייתכן שהגוף עדיין תחת השפעת התרופה חודשיים אחרי הטיפול או שזו רק הנפש? מה אתה מייעץ לעשות? ברור שלא אחזור לפסיכיאטר נותן התרופה. אני עם תרופות גמרתי.

תודה רבה על המענה המהיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אדרונקס? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    06/03/2012

אדי,
    1. קיבלת תרופה מפסיכיאטר. 2. התאכזבת. 3. ציפיתה למעשה קסמים אך קצב ההשפעה של תרופות פסיכיאטריות לא תאם את ציפייתך. 4. ההשפעה לאחר נטילת שש טבליות אינה כה ארוכת זמן כמו שאתה חושש.5. התרופה כבר מזמן לא בגופך.
    6. היתכן שאתה מגביר את הסימפטומים בחרדתך כי רבה?
    כדאי בכ"ז להתיעץ עם איש מקצוע! אין כהידברות כדי לעזור לך להתארגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו