מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מינית בן 17.3דור14/03/2012
שלום אני בן 17 ושלושה חודשים ואני כבר תקופה שאני ממש נמשך לאיבר מין גברי זה פשוט עושה לי את זה לאומת זאת שאני ליד גברים אני פשוט לא יכול לחשוב על הדבר שיהיה לי איתם איזהשהו אקט מיני בודדים הגברים שכן ממש נדירים כאילו ושאני מאונן אני ממש מתחרמן מהאיבר של הגבר ומפנטז שיחדיר לי או שייתן לי לרדת לו ושהוא יגמור בתוכי או עלי או בפה או מאוחרה ופשוט מחרמן אותי טילים המחשבה על איבר מין גברי גדול חם חזק וטוב בתוך הפה שלי זה פשוט מטריף אותי אני מת להרגיש איך זה ! לאומת זאת אחרי שאני גומר אני פשוט נגעל מעצמי וכל החשק הזה יורד לי ומגעיל אותי חשוב לציין שאני ביציאות ולא לבד עם עצמי אז אני נמשך לבנות ברמות על והם מחרמנות אותי רצח ודוחה אותי לחשוב לרגע על גבר היום לדוגמא דחפתי לעצמי אצבעות במקלחת והרגשתי פשוט גיי וזה ממש מפריע לי כי אני לא רוצה להיות ככה ואני לא יודע מה הבעיה שלי, האם זה סתם משהו שיעבור לי גיל התבגרות או משהו או שזה אומר עלי שאני בי? או שמה לעזעזל אני אמור לעשות כי זה מטריד אותי ואני תבייש בזה ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהות מינית בן 17.3 - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל14/03/2012דור שלום,
אני בטוח שמה שתארת לקוראים בפורום אמיתי. אתה עצמך אולי נגעל מעצמך כשאתה חושב על אבר גברי נהדר ועל מה תעשה איתו אתה גם מתחרמן ננה. לי אין תובה לשאלותיך. אני בטוח שיש עוד מציצים בפורום שישמחו לתמוך בך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)