ביסקסואליות או סתם חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביסקסואליות או סתם חרדה?
    אנונימי
    10/06/2012

שלום,

אני נכה מלידה, בן 31
    משחר נעוריי ידעתי אהבה ומשיכה לנשים, ולא הרגשתי ש"כי צריך", אלא הדבר בא לי באופן אוטומטי, כולל היום. אולם גם מאותה התקופה, ורק לאחר שמסיבות רפואיות נאלצתי לפרוש מבית הספר וידעתי בדידות( גיל 15 - 16 ), התחלתי לפנטז מינית בזמן האוננות על משגל גברים, והייתי מפנטז על חבר ילדות שלי.

לאורך השנים ( עם הפסקות ארוכות ) הייתי מאונן תוך מפנטז על גברים, אך מחוץ לגבולות הפנטזיה, בחיים האמיתיים, אינני נמשך משיכה רגשית או פיזית אליהם - למעט לאיבר מינם, לאמור, דבר בגוף הגבר אינו מושך אותי, אלא רק הזיקפה שלהם.
    כשאני בים, כשאני ברחוב או באוניברסיטה, רק נשים צדות את עיניי. לא היה מצב אחד שגבר גרם למבטי להתעכב עליו ולו לשנייה. יתר על כן, בכל הפעמים שהייתי בזוגיות ארוכה כקצרה, פנטזיה על גבר אפילו לא הבליחה לראשי, והיו לי פנטזיות על נשים אחרות בזמן זוגיות, כך ש"מפעל" הפנטזיות שלי מעולם לא נפסק.
    עוד אוסיף שמעולם לא חשתי צורך לאמץ את עצמי כדי להימשך לאישה. לא הייתה פעם אחת שלא גמרתי בזמן המשגל איתה, ושככה יהיה לי טוב, כשהייתי מאוהב, הייתי פאקינג מאוהב.
    בין אם מתוך תחושת בדידות ובין אם מתוך חרמנות בלתי נשלטת, הלכתי על זה - מימשתי שלוש פעמים את הפנטזיה עם גבר: לא היה סקס, אלא אוננות ומציצות הדדיות. בסוף האקט
    חשתי שני דברים: 1. שהיה פער בין הפנטזיה בחדרי החדרים שלי, לבין ההנאה שחשתי בפועל, כלומר, היה לי נעים תחושת המגע על הפין וכן האורגזמה, אבל עור גופי היה אדיש לתחושת מגע הגבר, וכשמצצתי לא חשתי את ההתרגשות כפי שחשבתי שתהיה, כפי שאני יורד לנשים, יותר מזה,
    בפעם האחרונה חשתי שאני כופה על עצמי להתיר כל רסן ולזרום עם הבחור. אבל מגע היד שלו, הנשיקות אתו לא עשו לי דבר, ותחושת הזיקפה שלו בידי הייתה נחמדה, לא מעבר לכך.
    דבר אחרון - למעלה מ - 12 שנים אני מעסיק מטפלים, וכל המטפלים שלי נראו טוב ובימי הקיץ הסתובבו בביתי חשופי חזה, קילחו אותי, ודבר זה לא עשה לי.
    אבל לאחרונה נכנסתי ללופ של חוסר ביטחון שמא אני הומוסקסואל מודחק. הפנטזיות המיניות מגוונות והדמיון שלי פראי במיוחד: אני מפנטז על מבוגרות מאוד, על נשים שעירות בערוותן ובבית השחי, על טראנסקסואליות, ידידותיי, על נשים בעלות חזה נפול וכאמור, על גברים...ונהנה מסרטי לסביות

אני מבקש להדגיש שחוסר הביטחון הזה והחרדות בעניין מופיעות בעיקר, ואולי רק בימים שאני עייף, שכן אני סובל מעייפות כרונית.
    אבל מצד שני, אולי דווקא כשאינני עייף אולי מנגנון ההכחשה שלי חד כתער.

תיארתי את המצב כמות שהוא מבלי לעגל פינות, ואשמח לדעת האם אני הומוסקסואל מודחק, דו-מיני, או סתם חרדתי? אין לי בעיה להיות דו, אני רק חושש שהחרדות יגרמו לי בילבול בבואי להכיר נשים. בילבול שלא היה מעולם.
    כל פנטזיה ברת מימוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביסקסואליות או סתם חרדה?

הוספת תגובה

• ביסקסואליות או סתם חרדה? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/06/2012

חרד חביב,
    אחת הבעיות שקופצת ממכתבך היא הבדידות הרגשית שלך.
    נכים "כמוך" לא פעם בודדים ביחסי הרגש שלהם ובקשרים האינטימיים שלהם עם בני או בנות זוג.
    מגוון ועושר הפנטזיה שלך מצביעים על יצירתיות וגעגעועים ובעיקר על הלבד שלך.
    אתה בטח לא מה שאתה קורא לו הומו מודחק אלא גבר צעיר שככל הצעירים מחפש את זהותו ואולי קשר יותר "עמוק" מאורך האבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ידידי - שאלה אחרונה

אנונימי
    11/06/2012

אשמח אם תקבל מילתי שתמיד הייתי כנה עם עצמי, ואם מגוון הפנטזיות
    שלי, ואולי בפועל, פין זכרי מעניין אותי, שיהיה.
    מעולם לא חשתי רגש או "פרפרים" באינטראקציה מול בחורים, ואני מוקף בהרבה
    מהם, כך שאם לדבר במונחים יבשים - אני 2 בסולם קינסי.
    אולם אני כן אשמח אם תייעץ לי כיצד לנפנף את החרדות, שכאשר יבוא מצב
    שאכיר אישה שהיא "הטייפ-קאסט" שלי, שלא אתן לחרדות להשתלט לי על הרגע
    ועל סדר היום, אלא אם כן תגיד לי: שמע, את הגוף אי אפשר לשקר, כשההיא תגיע
    ורק תנשוף לעברך, זה מה שייגבר על החרדות"

תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ידידי - שאלה אחרונה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    16/06/2012

שמע הגוף אמנותו לשקר אותנו ולכן אין להעמידו למבחן.
    אם זכית והאישה שהיא הטייפ שלך תזמן אותך ותפיק ממך את המיטב אנא כתוב על זה ספר המון גברים יתחיו להאמין שוב בניסים ובאגדות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו