מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחיות בארוןרון29/06/2012
שלום קוראים לי רון ואני בן 17.7 ואני מגדיר את עצמי כהומו ואני לא רוצה לצאת מהארון כיוון שאימא שלי תתאכזב.. אני בא ממשפחה מסורתית ואני בעצמי מאמין בה' וברבנים. רציתי להסביר את עצמי קודם, לפי איך שאני מכיר את אימא שלי אין לה בעיה עם הומואים אבל כל עוד זה לא במשפחה שלנו אז זה בסדר ואני יודע שאם אגיד לה שאני הומו היא עדיין תאהב אותי אבל היא תתאכזב מאוד ותצטער שהבן שלה ככה ולכן אני בחיים לא אצא מהארון רק בגלל שאני אוהב אותה ולא רוצה שהיא תצטער ותתאכזב ממני אבל מצד שני רציתי לדעת האם יש כאן מישהו עם ניסיון? אני מתכוון חיי בארון ויכול להגיד לי איך.. על הקשיים, האם זה כדאי לחיות ככה, האם זה מפריע לבן הזוג שלכם, האם כדי לחיות ללא בן זוג בגלל המצב וכו'.. אשמח שתשתפו הכל כדי להבין איך חיי יראו..
תודה מראש רון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחיות בארון - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל02/07/2012רון שלום תפנה לפורום של הומואים ושם וטודאי תמצא תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)