מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום בזמן סקסריטא19/02/2008
קיימתי יחסי מין לאחר 13 שנה, ובזמן האורגזמה היה לי חום גבוה בכל הגוף, וכאבי ראש, החום חלף לאחר כמה דקות , האם זה טבעי , ואם אפשר לדעת למה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שלש עשרה
ד''ר יעקב מאיר וייל19/02/2008שלש עשרה שנים בלי יחסימין זה אומר שהתאפקת הרבה זמן וחיכית לפרטנר החדש בסבלנות.
אני מקווה שהיו לך אורגזמות בינך ובינך במשך הזמן.
תחושת החום שלך היא טבעית לגמרי. זכרי שהחום ירד תוך כמה דקות כמו החלקים האחרים שבתגובת הגוף להתגרות המינית.
אם התאפקת כל כך הרבה שנים כנראה שמצאת לבסוף מישהו שעצם הקירבה והתגובות הרגשיות מסביב ל-סוף סוף זה קורה הגבירו את כל תגובותייך. אולי גם שכחת איך זה לגמור עם פרטנר.
אני מתאר לעצמי שכאב הראש חלף יחד עם תחושת החום על אף שלא ציינת זאת.
את כנראה באמת חמה ותגובותיך הן בריאות ותקינות.
אני בטוח שיש נשים שגם רוצות קצת חום וקצת כאב ראש כזה.
אני מקווה שלא תצטרכי לחכות עוד שלש עשרה שנים כדי לגלות שתשובתי נכונה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK19/02/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=219 id=link]NLP דימיון מודרך[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)