מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם בעלי דו -מיני או הומו?רותי22/02/2008
אני נשואה כמספר שנים+ילדים.
במשך החברות שלנו בעלי תמיד נמשך אליי (אני אישה יפה ומאוד סקסית).
כאשר נולדו הילדים חלה מעין נסיגה. מזה כמספר שנים (בערך שלוש) בעלי מצליח לשכב איתי רק כאשר הוא מכניס גבר נוסף למיטה. בנוסף שמתי לב שברחוב בעלי כל הזמן מראה לי בחורים ושואל האם הייתי שוכבת איתם. נדמה לי שכלל אינו מסתכל בנשים.
לאחרונה שכבתי איתו וכמובן הוא הזכיר פרטנר נוסף במיטה וציין שהוא אוחז לו באיבר מין ונוגע לו בבצים. הוספתי שהוא חודר לתוכו וזה נראה שזה מדליק אותו.
לקחתי זאת מאוד קשה. אמרתי לו שהוא הומו ונמאס לי. אני אוהבת סקס וזקוקה לו. אני שונאת שהוא מזכיר כל הזמן פרטנר נוסף במיטה. אני רוצה שהוא ישתגע ממני, יתלהב מהגוף היפה שיש לי. בעלי טוען שהוא לא נמשך לגברים אלא רק למצב שגבר אחר שוכב איתי, הוא קורא לזה קינאה מינית, וזה משתגע אותו. רק כך הוא מצליח להעמיד אותו. אני מיואשת, מסרבת לשכב איתו בא לי לבגוד בו (אני לא יעשה זאת). אני רוצה לציין שבלי שום קשר לסקס בעלי מאוד אוהב אותי. אני מאוד חשובה לו וחלק עיקרי בחייו. עד כדי כך שהוא טוען שבלעדיי אין לו חיים.
אני לא יודעת מה לעשות, אני רוצה סקס עם גבר שנמשך אליי ולא מזכיר גברים בזמן הסקס. מה אתה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה בנושא
רונית27/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה מאוד חשובה לי לטוב או לרע
רותי29/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותי ולרונית?
ד''ר יעקב מאיר וייל02/03/2008האם זו אותה שאלה או אותה אישה.
מאחר ורשמתי תשובה כבר פעמיים ומשום מה היא לא נקלטה אז אני מתמצת בלבד.
תאמיני לו הוא לא הומו. אם זה מה שהוא קורא קינאה מינית ואם הוא צריך היתר לזקפה כשהוא רוצה לחשוק בךזו שאלה טובה. וודאי שאת נפגעת לדעתך את וודאי שווה זקפה ומעשה אהבים בלי להכני מישהו למיטה.
יש זוגות שמשחקים בחילופים ובמשולשים. אם תנסו תראי במו עינייך אם הוא נמשך אליך או לשלישי.
מאהב עבור עצמך כדי לוודא שאת הנחשקת היחידה אינו פתרון טוב.
התייעצות עם בעל מקצוע בזוג או לבדו עשויה להועיל.
מקווה שהפעם זה יקלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)