מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה קשהחסוי25/02/2008
שלום,רשמתי את ההודעה בפורום אחר אך לא נענתי בתשובה אז אני שואל גם פה
יש לי בעייה לא מובנת..אני בן 27 כמעט
לפני כשנתיים חברתי דאז עזבה אותי ,לפי דעתי בגלל הסקס,בגלל חרדת ביצוע שידעתי שיש לי.
אחרי זה קרה משהו,כשאני מדבר עם בחור אחר(ולא משנה מי ומה הוא) יש לי "הרגשה מוזרה" שם למטה,זה לא בגלל משיכה שלי כלפיו(ככה לפחות נראה לי) כי זה גם אנשים שקרובים אליי(משפחה וכאלה) וזה בהחלט לא מגיע לזיקפה,אבל מה שכן זה גורם לי להרגשה ממש מחורבנת,להתרחקות מבני המין שלי(מה שמאוד מוזר לי כי שירתתי בצבא והכל ואף פעם לא חשבתי על משהו מיני על גבר).
כיום יש לי חברה ואני מגיע לזיקפה,אבל עדיין(לא תמיד) יש "נפילות" גם בתוך האקט עצמו..דבר שמשפיע שוב וגורם לי לצער..
בזמן יחסי המין, "כשהכל בסדר" אני מצליח להנות ולגמור(ואני אפילו משתפר:))
ברצוני להוסיף שכשאני מאונן קשה לי לדמיין גוף נשי אלא יותר קל לי לדמיין את האקט עצמו(כולל גבר כאילו).אבל בסוף אני מגיע לזיקפה..
הקטע הוא שאני לא מסוגל לתאר את עצמי עם גבר במצב אינטימי,ואין לי שום רצון לקיים יחסי מין עם גבר אבל עדיין כשאני נמצא בסביבה גברית יש הרגשה רעה מאוד,אולי מחוסר ביטחון אני לא יודע.. ואולי פסיכולוגי..
ברצוני לדעת מה יש לי ומה זה אומר?
ואיך ניתן לטפל בזה?
אולי זה רק הסרטים שאני מאכיל את עצמי,ובגלל זה אני לא רגוע??
תודה רבה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ארוכה ארוכה
ד''ר יעקב מאיר וייל26/02/2008אתה ידע כנראה את התשובה הבסיסית שאתה לא הומוסקסואל.אתה גם יודע את הביטוי המקצועי חרדת ביצוע ואתה מתמודד איתה בהצלחה.
השאלה של תחושותיך כשאתה מדבר עם גבר כאילו הזין הוא ברומטר מתאימה לבדיקה בעזרת איש מקצוע . תשובה מורכבת יותר משיש לאל ידי לתת כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)