מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיני ירודאליאב12/10/2012
שלום רב
אני נמצא עם חברתי כשנתיים וחצי ויחסי המין שלנו עלו על סרטון
אני לא יכול להגיד בוודאות שהיא כבר לא מושכת אותי
אך אני אגיד כזה דבר לאחר שאני חוזר לבית אני מעדיף לשבת ולראות טלוויזיה מאשר להיכנס איתה למיטה
יש לי חשק מיני אני מאונן אני מפנטז הכל טוב ויפה אך כשאני נכנס איתה למיטה הכל מתהפך
זקפה חלשה אם בכלל וכו'
מה ניתן לעשות אנחנו לפני שלב מכריע בחיים האם זה משהו שאפשר לתקן/לטפל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
אליאב12/10/2012רק שכחתי לציין שאני בן 29 והיא בת 22
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק מיני ירוד - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל14/10/2012אליאב,
שנתיים וחצי זה זמן לא קצר. אני לא יודע בן כמה אתה מנחש שזה קשר ארוך ראשון שלך.
אם כן אז חשוב שיחסי מין זה כבר לא דבר ראשוני עבורך. אולי ייטב אם תידברו איך להפוך את הקר ליותר מסתם "זיון". תשקיעו בפיתוח הארוטיקה שלכם ואז תדע שעדיף אולי להיות אקטיבי ולא סתם פסיבי מול הקופסה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)