האם ניתן לטפל בזה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ניתן לטפל בזה ?

שלום רב ד"ר !

לפני כשנתיים בעקבות משבר נפשי קשה נטלתי בעזרתה של רופאת המשפחה (שכלל לא שלחה אותי לאבחון) כמויות גדולות של הורמוני מין נשיים אחרי שחשבתי שאני טראנסקסואל אבל מהר מאוד הבנתי שאני לא וכיום אני עומד לקראת הקמת בית בישראל אך לצערי מאז למרות שהפסקתי לחלוטין עם כל הרעל שלקחתי נגרמה לי אי אונות פסיכוגנית, כלומר אני יכול להגיע ולשמור על זקפה רק בעקבת מגע פיזי ואילו עירור ויזואלי או מחשבתי לא עושה לי כלום (בניגוד לעבר) שאלתי היא - האם יכול להיות שנגרם לי נזק לתהליכים מסויימים במוח האחראים של עירור הזקפה? אציין שיש לי כולסטרול גבוהה (218) הם יכול להיות שגם הכולסטרול מהווה פגיעה בזקפה? ושאלה אחרונה: ישנם מומחים שממליצים לי לקחת טסטומקס יום כן יום לא למשך תקופה קצרה וישנם מומחים אחרים שממליצים לי לא לנגוע בטוסטסטרון כי זה ידכא את האשכים ולהתמקד בעשיית הרבה ספורט שיעלה את רמת הטוסטסטרון החופשי ... האם המרפאה שלכם תוכל לעזור לי אני כ"כ נואש ואפילו את ההכנות לחתונתי אינני מסוגל לעשות עקב כך
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ניתן לטפל בזה ?

הוספת תגובה

• לגיל הנואש

ד''ר יעקב מאיר וייל
    29/02/2008

עשית דרך ארוכה. שכנעת רופאה לטפל בך הורמונאלית לכיוון של היפוך מין. התהפכת בחזרה ואתה כעת מחפש מרגוע בקשר וג ובנישואין. שוב כהרגלך אתה תולה בטיפולים הורמונליים למיניהם את יכולתך לגבש זהות גברית.
    בדרך זו או אחרת הגיע הזמן שתפנה לכתובת אחת מיומנת בשאלת הזהות והטיפול. בעיקר לצורך יעוץ מקצועי אמיתי. אתה וודאי חושש או חש שעשית מספיק נזק לעצמך עם התערבויות לא מקצועיות
    ולשאלתך, כן מרפאתנו יכולה לעזור לך להתגבש ולוודא את זהותך בתור גבר ובעל לעתיד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו