בעייה " להחזיק" זיקפה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה " להחזיק" זיקפה ארוכה
    המדליק הערני
    20/11/2012

שלום רב,
    אני בעשור השישי לחיי,כ- 3 שנים בזוגיות נהדרת ומלאה באהבה ותשוקה . בת זוגי גדולה ממני בכ- 8 שנים.. שנינו מאוד אוהבים מין.
    בשנה האחרונה , יש לי מידי פעם , בעייה " להחזיק " את הזיקפה. זה קורה לי בעיקר כשאני חודר לתוכה ועגמת הנפש כשהוא "נופל " רבה.
    אגב ,בחלוף מספר דקות או מקסימום חצי שעה ( אם יש לנו סבלנות...) יש לי שוב זקפה ואז ( אם בת זוגי מסכימה כי היא מאוכזבת שלא גמרתי בתוכה ) אין לי בעייה לגמור תוך כדי חיכוך בה או אוננות שלי או שהיא עושה לי ביד .
    לאחרונה , בהמלצת רופאת המשפחה התחלתי ליטול בשימוש יומי 5 מ"ג סיאליס.
    ( איני חש בהטבה משמעותית )
    משהו מעניין , כשאנו בחופשות , אז זה נפלא ואין שום בעייה לקיים יחסים אפילו 3-4 פעמים ב24- 48 שעות.
    אני נוטל בקביעות קומדין , וגם נורמיטן וכדור למניעת טרשת עורקים .יש לזה השפעה ?
    רמת הורמון הטסטוסטורון שלי בדם : 14.5.זה בסדר ?
    מה דעתך ? מה ניתן לעשות ?
    לעיתים , עקב המצב , בת זוגי אומרת שאולי היא כבר לא מושכת אותי יותר ( והיא בהחלט מושכת אותי ) ושיש לי אישה אחרת ( ואין לי - אני נאמן לבת זוגי לחלוטין).
    תודה וערב טוב !
    נ.ב - לעיתים פשוט בא לי להפסיק את הקשר כי אני נפגע בכל פעם שהיא מעירה לי .
    אני מרגיש שאני תחת " מבחן גבריות "...יכול להיות שמיצינו את הקשר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעייה " להחזיק" זיקפה ארוכה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/11/2012

המדליק העירני,
    כישוריך המיניים מעוררים קינאה. נפילת הזיקפה שכיחה בגילך.
    בקש מהרופאה לרשום לך גם סיאליס 20 מג' ואז על בסיס של 5מג' ליום קח 20 מג' כשתהיה מעונין לשמר את זיקפתך לזמן ארוך יותר.
    נושאי ההידברות והקינאה משתמרים לאורך השנים. אני מקווה שהיא סו"ס תבין שהיא נחשקת ובעלת פוטנציאל הרסני לגאוותך הברית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

המדליק הערני
    22/11/2012

תודה על תשובתך .
    בשלב זה ,החלטתי , על אף אי הנוחות , להיפרד ממנה. אני אוהב אותה ,היא אדם מקסים. כנראה שיותר מידי הפריעו לי ההערות שלה . אני בטוח שבמהרה אחזור לעצמי , ייתכן שהריגוש שחויתי איתה כבר " נגמר" ( תרתי משמע).... אני עוד צעיר ונכונו לי חיי מין עשירים ומספקים.
    הרי בטוח שתהיינה עוד נשים שתגרינה אותי ושאני " אעשה" להן את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו