מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום. אשמח לקבל עצה..___דניאלה___21/11/2012
אני בת 21, בגדול- יש לי בעיה. אני מפחדת מיחסיי מין. אני מניחה שהבעיה הזו היא דיי נפוצה, אך יש לכך הרבה סיבות ולכל אחד יש סיבה אחרת שבגללה הוא מפחד.
אני בתולה, גדלתי במשפחה דתית וקיבלתי חינוך דתי (למרות שאני מחשיבה את עצמי כמסורתית) ואף פעם נושא המין לא היה פתוח אצלנו בבית. זה היה מעין "טאבו" כזה שאסור לדבר עליו. למרות שכן היו לי התנסויות (אמנם מעטות) עם גברים, והיו לי בני זוג לכמה חודשים.. אף פעם לא הגעתי למצב של קיום יחסי מין, בין היתר גם כי לא רציתי. פשוט חיכיתי למישהו שאני אדע בוודאות שהוא מספיק רציני כלפי, ושאני מספיק רצינית כלפיו, כדי לתת לו את המתנה הזאת. נושא הבתולים מאוד רגיש אצלי.
נתקלתי בהרבה גברים שמאוד אהבו את הקטע הזה שאני כביכול "שמורה" ו"טהורה" ועם הזמן אפילו התחלתי להנות מהתעסקות במחשבה הזאת, אני מרגישה שזה פשוט משהו שמייחד אותי.. כי קשה היום למצוא בחורות בגילי שהן עדיין בתולות.
אני יודעת ומכירה בזה שיש גם לא מעט גברים שנרתעים מזה.. אבל הם בכל מקרה לא בשבילי. כי אני מחפשת את הגברים שכן אוהבים קצת שמרנות.
עכשיו, הגעתי למצב כזה שאני עומדת כנראה בפתח של מערכת יחסים חדשה עם בחור, שסיפרתי לו על עצמי, שזאת אני וזה המצב שלי וכו'.. והוא דווקא אהב. אבל אני עדיין לא יכולה לצפות ממנו לחכות לי לנצח.. אני יודעת שבאיזה שהוא שלב כשהמערכת יחסים כן תתקדם וכן תהפוך להיות רצינית הוא יצפה לזה לבד... ומצד אחד תמיד חשבתי שאני כן מוכנה לזה, ושאני לא מפחדת, ורק כשיבוא הגבר הנכון לא תהיה לי בעיה להתמסר אליו, אבל פתאום מתחילות לעלות בי מחשבות שאולי סתם אמרתי את זה לעצמי עד עכשיו. פתאום מתחילה להרגיש שאולי אני עדיין לא ממש מוכנה לזה, ואני פשוט רוצה לדעת מה הסיבה.
האם זה בגלל שאני רוצה להישאר "מיוחדת"? האם זה בגלל שאולי כשאבתק את בתוליי סוף סוף פתאום ארגיש שמשהו משמעותי ממני וממי שאני פשוט הלך? נעלם? אולי זה בגלל שאני עדיין רוצה להרגיש קצת ילדה וקצת אישה? אולי ההרגשה הזאת של הטוהר מאוד נעימה לי?
הייתי רוצה להתגבר כבר על הפחד הזה ולעשות צעד אמיתי לקראת קרבה עם בן זוג, לקראת חמימות ואהבה. ויחסי מין הם חלק חשוב מאוד במערכת יחסים תקינה. אני יודעת את זה. אני בחורה מאוד קרה וזה פשוט חבל לי.... מה עושים? מאיפה מתחילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום. אשמח לקבל עצה.. - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל21/11/2012דניאלה שלום,
בעילת המצווה אינה "ניתוח" כירורגי של ביתוק כפי שאת כותבת.
גם לא ברור לי אם את מכירה את רגשותיך ותגובותיך המיניות בינך ובינך?
את מגדירה עצמך כקרה. אז לאן את ממהרת. זיכרי את רק בת 21.
היית אי פעם בפסיכותרפיה? את תרוויחי מלימוד ושחרור היכולת להקשיב לעצמך ולמיניותך.
אני נמנע מלהיכנס לדיון על בתוליך ברשת. התחלתי לכתוב על מידע שחסר. בכל מקרה את מוזמנת להשתמש בפורום. חישפי את סודותיך לעיני כולם. ידיין אני אשמור על צינעה ואמליץ לך להידבר עם מי שזו מיומנותו ולזכות להדרכה אישית שמתייחסת אלייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)