בלבול מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלבול מיני
    אופק שניידר
    22/11/2012

שלום רב,אני ילד בן 18 ונמצא בסוג של התלבטות מינית שדי מטרידה אותי.מגיל צעיר עניין ההומוסקסואליות מאוד מטריד אותי.אני בא ממשפחה מאוד פרימיטיבית,וכשהייתי ילד,לא אהבתי לשחק בדברים של בנים-אלא בדברים של בנות,היתי משחק בבובות,לובש בגדים של אמא..והמשפחה שלי מאוד לא אהבה את זה ואבי איים עליי לא פעם ולא פעמיים שיפסיק להיות אבא שלי שאגדל.. אז זה סוג של טראומה אצלי כל החיים,והנושא הזה תמיד עובר לי בראש.מצד שני , אני מרגיש משיכה חזקה לנשים.אני לא מרגיש משיכה לגברים,אני לא אוהב את הגוף הגברי.ניסיתי לראות פורנו גייז בשביל לראות אם זה מושך אותי,וגיליתי שזה לא מושך אותי כלל וכלל.אך אני מרגיש מאוד מאויים מהגוף הגברי,מההומוסוקסואליות,אני מאוד נפגע ונרתע כש"יורדים" על הגבריות שלי,או שפוגעים בה,אני מאוד קנאי לגבריות שלי מכיוון שכשהייתי ילד קטן כפי שסיפרתי,המשפחה שלי עצמה פיקפקה בה..אז אני כבר המון שנים מועסק בשאלה של האם ישלי איזשהן משיכות?כי היו פעמים שהיתה עוררות מינית מבנים,אבל אף פעם לא הרגשתי משיכה אמיתית ופנטזיות.כמו כן חלמתי חלומות אירוטיים על בנים פעמים רבות,אף בילדותי-בגילאים 8,9,10..
    עכשיו אני נמצא בנקודת מפנה בחיים שלי,אני רוצה להיות בטוח בעצמי-אני מרגיש משיכה חזקה לנשים,ללסביות,לסקס עם נשים-אך מרגיש מאוד לא בטוח בעצמי וחרד מאוד מהרעיון של להיות הומוסקסואל או שישלי משיכה לגברים-שזה פוגע לי מאוד בתפקוד עם נשים.מה אתה חושב לגבי המקרה שלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלבול מיני

הוספת תגובה

• בלבול מיני - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    24/11/2012

אופק בוקר טוב,
    חוץ מזה שעדיין אתה ילד מתפתח עם מה שנקרא בשפתך משפחה פרימיטית ואבא עיקש ולא מחובר אין לי מה לאמר. אלו נתוני הפתיחה פנה לטיפול נפשי כדי שתלמד להידבר ולעבור הלאה.בהצלחה
    '

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר וייל ולכל מי שקורא את תגובותיו

עמית תורג'מן
    27/12/2012

ד"ר וייל היקר,
    לצערי "זכיתי" להיתקל בתגובות דומות לתגובה זו שלך מס' פעמים, והיכולת שלי לשתוק הגיעה לקיצה.
    לא אחת נתקלתי בתגובות אטומות, ולעיתים אף בוטות, חסרות כל אמפתיה או שבריר של אחריות כלפי הצד שנעזר בתשובותיך. תגובות קצרות רוח, הומופוביות, חסרות חמלה או דאגה, אשר מזיקות לפונה ולכל אותם אנשים שנכנסים לפורום זה על מנת להיעזר בתשובותיו המלומדות של הדוקטור.
    אני עצוב ואף מזועזע לחשוב שאנשים בכלל, ונערים ונערות בפרט, נחשפים למענה השיפוטי ומלא הבורות שלך בכל מה שנוגע להומוסקסואליות והתלבטות בזהות המינית על צורותיה השונות, ולמדים ממך שטיפולי המרה הם אופציה לגיטימית, שביסקסואליות היא "תאווה" ושאר לקחים הומופובים מלאים בהתנשאות וחספוס שלא הולמים את התפקיד אותו אתה ממלא.
    אז ד"ר וייל הנכבד, אם הסבלנות אזלה לך עד שאיבדת כל צל של רגישות, והבורות מוטמעת בתוכך כה עמוק עד שאינך מסוגל לגייס טיפת אחריות לנזק שאתה גורם לפונים אליך, תעשה טובה גדולה לכולנו ותיישם את מה שהצעת לאופק שביקש את עזרתך ופשוט "תעבור הלאה".
    עמית תורג'מן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להגיש תלונה על התנהלות הפורום

רוקח
    19/01/2013

האדם הזה לא מתאים לנהל אותו כלל וכלל.

ובקשה לילד- יש המון פורומים אחרים של פסיכולוגים, תפנה אליהם ותקבל תשובות מעמיקות שיעזרו לך- באמת שלא תהיה לך בעיה למצוא ולהעזר בהם! בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר וייל ולכל מי שקורא את תגובותיו - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    22/01/2013

עמית נחמד וידען ומנוסה. אנא זכור שפורומים הם פיתרון בדור החשיבה הבינארית. אין בהם כדי להיות תחליף לקשר. סבלנותך שהגיעה לקיצה חושבת שהיא יכולה לענות לןכולם בתיקתוק מילים בעלמא.
    אני מאחל לך שתבורך ותוכל להועיל לכל אותם שצריכים עיצה מקצועית באמפתיה והכלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו