זהות מינית.. אהבה .. אובססיה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית.. אהבה .. אובססיה ?
    ניקול
    04/01/2013

אני ניקול בת 19
    לא ידעתי איך לרשום את הכותרת למה שאני יספר עכשיו.. אז פשוט אני יתחיל .
    בתקופה האחרונה הרגשות שלי כלפי חברה הכי טובה שלי פשוט מתגברים ומתגברים..
    אני חשבתי שזה אהבת אחיות לכל דבר אבל בזמן האחרון אני מרגישה משו אחר משו שונה כלפייה.. אני אוהבת אותה יותר יותר יותר מידי.. אני מרגישה שאני חייבת לראות אותה כל הזמן.. אני צמאה לחיבוקים שלהה , אם אני לא מדברת איתה יום אחד אני הופכת להיות בדיכאון.. אני אוהבת לנשק אותה בשפתיים אניי יכולה להסתכל שעה על תמונה שלנו ביחדד ולא צוחקת פשוט שעה שלמה רק להסתכל ולחייך .. זה פשוט אובססיה לגבייה אני לא יכולה להסביר את זה.. אני כל כך אוהבת אותה .. !! בחיים לא הרגשתי ככה בחיים..... גם כשאנחנו רבות אז אני מרגישה כאילו הלב שלי נחצה לשתיים , לא מגזימה זה פשוט ככה !! כאילו אני עומדת להתפוצץ מה שבחיים אני לא מרגישה ככה עם חברות אחרות שלי!
    עכשיו ממש בחודש האחרון התחלתי לחשוד בעצמיי שאולי אני לסבית ??? אני מצד שניי אני לא יכולה לחשוב על זה בכללל !! זה מגעיל אותי לסביות , אבל רק איתה זה לא מגעיל אותי.
    אני נמשכת לגברים היה לי חבר גם.. עכשיו אני רווקה , אני באמת לא יודעת מה לעשות אני משתגעת מהמחשבות האלו.. אני לסבית ? אני לא לסבית ?? למה אני אוהבת אותה ברמה כזאת מטורפת ?? חשוב לציין שיש לי מלא חברות וגם חלק מצומצם חברות ממש טובות כמוההה אבל בחיים שלי אני לא מרגישה אליהם כמו שאני מרגישה אלייה !!
    יש עוד דבר נוסף שממש מוזר לי... אני מרגישה לפעמים שכאילו אני מתביישת ממנה ממשו.. נגיד אם זה משו שקשור במשפחה שזה מאד אישי ורגיש לגבי אני מתביישת ממנה אבל מחברות אחרות שליי אני הכי לא .. הכל חופשיי ואני מרגישה חופשייה לידם.. ולידה יש איזה חלק חוסם שלא על הכל אני יכולה להיות חופשייה איתה.. למרות שהיא מוגדרת כ- חברה הכי טובה שליי הכי הכי שאני מדברת איתה הכי זמן שאני נפגשת איתה הכי הרבה ופשוט ככה חברה הכי טובה..
    אני באמת מרגישה שאני משתגעת.. היו כמה קטעים שאנשים סתם צחקו ואמרו יא לסביות כיאלו מרוב שאנחנו חברות כאלה קרובות וטובות ואניי במקום לצחוק ולקחת את זה בצחוקים זה עשה לי משוו כאילו התביישתי שאמרו את זהה.. כאילו חושפים אותנו ..
    אבל עוד הפעם .. אני נמשכת לגברים אני יוצאת לדייטים עם גברים אני אוהבת גברים אני מדברת על גברים גם איתה וגם עם כולם , אנחנו מדברות על בנים מלא ביחד והכל..
    בקיצור תעזרו לי להגדיר את עצמייי ולהגדיר את הקשר שלי איתה!!! בבקשה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זהות מינית.. אהבה .. אובססיה ? - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    14/01/2013

ניקול,
    אין לי תשובה שבהיר לך את חיפושך העצמי. היה כדאי לדעתי לפנות לייעוץ עם מטפל/ת ולנסח בעזרתו/ה מענה לחיפושך. אין תשובה דיגיטאלית להערכתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו