שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    nurit
    10/03/2008

רציתי לדעת אם יתכן שיש כמה דרגות של דו מיניות או סטרייטיות ולא חלוקה ברורה של הטרוסקסואל, ביסקסואל והומוסקסואל.
    אני שואלת את השאלה משום שאני תמיד הייתי נחשבת לסטרייטית ומאז ומתמיד נמשכתי לגברים, אך מידי פעם (לעיתים רחוקות, יש לציין)חשתי משיכה קלה לבחורה מסויימת, אך עדיין לא חשבתי על עצמי במונחים של"דו מינית" משום שזה היה "בקטנה" ולעיתים רחוקות.

לאחרונה, בעת שהייתי בחופשה חשתי את העיניין הרבה יותר חזק, הרגשתי הרבה פעמים משיכה לנשים ורצון לגעת בהן כל אימת שהייתי קצת "שתוייה" (אומרים שמשכרות יוצאת האמת...)ואף התנסיתי בנשיקה עם בחורה- קשה לי להגיד איך הרגשתי משום שהייתי שיכורה ואני לא ממש זוכרת, אבל בטח לא סבלתי.

יש לציין שהמשיכה שלי לגברים עולה עשרות מונים על משיכתי לנשים, מה גם שאני בסוף שנות העשרים לחיי וסביר להניח שאם הייתי נמשכת לגברים ונשים במידה שווה הייתי מגלה מזמן את הבי סקסואליות שלי.

האם אני נחשבת כסוג של דו מינית? אפילו שאני יותר נמשכת לגברים מאשר לנשים? כי לפי מה שתמיד "למדתי" מהחברה זה שביסקסואלים נמשכים לשני המינים, אני נמשכת לשני המינים אך לגברים הרבה יותר... לכן הבילבול הזה בזהות המינית שלי..

אשמח לתשובה מקצועית, תודה ולילה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לנורית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/03/2008

למה בכלל את צריכה תשובה אחת מובהקת? את מעדיפה גברים אך אינך מתעלמת מנשים. זה נכון שאת מעדיפה להיות שתויה כדי לא להיות אחראית לתשובה.
    אין תשובה אחת נכונה אלא אם תחשבי שאת אישה מינית ומטוכנה להתחבר אל בן/בת זוג הנכונים לך לאותו זמן. סטרייטית או לא האם בכלל יש לך קשר קבוע שיתן לך את הבטחון בזהותך והענותך המינית באותו קשר.
    סביר שאם את גם מעט לסבית במוקדם או במאוחר תדאגי להיות שתויה מספיק כדי להתעורר במיטה של אשה שתפתה אותך. אז תוכלי לענות לעצמך שלא חשובה הכותרת אלא העונג האישי שלך.
    אני מאחל לך המשך חיפוש מוצלח ומרתק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו