מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשק מיני ופאקסטמישהי13/03/2008
היי
בעלי לוקח פקסט 20 מג ביום ומאז שאנו מכירים החשק שלו זה פעם בחודש לא יותר הוא בן 37 האם זה משפיע עד כדי כך על החשק הוא טוען שהוא הלך לרופא ושזה לא בגלל זה.....חוצ מהבעיה בחשק יש לו זקפה והכל בסדר אך מאוד קשה לי עם החשק המיני הירוד שלו אני צעירה מנו ב12 שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שאינה נחשקת מספיק, לטעמה
ד''ר יעקב מאיר וייל14/03/2008כמו הרבה שאלות הפורום את מנסחת קצר, אין נתונים שעוזרים לי להשיב ומתבקש בעיקר להאשים את התרופה ולצאת מתוסכלת כי את התרופה האשמת גם קודם.
אנצל את שאלתך כדי להראות דוגמא לדרך בה תוכלי גם להיעזר.
שלום ,שמי מישהי. אני בת --. אני נשואה לבעלי מזה---. החשק המיני שלו תמיד היה /השתנה מאז.....
הוא גם נוטל תרופה בשם .... מאז. החשק המיני שלו השתנה מאז/היה גם קודם ככה.
החשק המיני שלי הוא ... ואני צריכה לקבל ..
וכך הלאה.
בעצם למה את רוצה תשובה באמת? ומה איתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)