זהות מינית וכאבים בשעת חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית וכאבים בשעת חדירה
    רביד
    12/03/2013

לדר שלום
    אני כבר בת 47 מעולם לא נהניתי מיחסי מין ,מאז הפעם הראשונה סובלת מכאבים ,יכולה להתחרמן ממחשבה ,אבל בפועל לא נהנית .סוחבת איתי שנים של תסכול והרגשה שיש בי פגם ,אני הוטרדתי מינית -חד פעמית -בילדותי עי סוטה מין שגר בשכונתנו .מאחר והאירוע היה חד פעמי אני מניחה שיש קשר ,אבל לא רק .מגיל צעיר הרגשתי שאני שונה מאחרות ,אף פעם לא באמת התעניינתי בבנים באופן פעיל ,יש לי הרגשה שההורמונים פעלו אצלי אחרת מאשר אצל בנות אחרות ,כל התהליך של גילוי הצד השני לא היה קיים אצלי .בתיכון היתה לי חברה מאוד טובה ,לא חושבת שהייתי מאוהבת בה אבל לו יכולתי אולי הייתי מנסה לקדם ת'יחסים איתה ועל הדרך עוברת עוד שלב בהתפתחותי המינית .מגיל 20 בערך החלו מחשבות על נשים ופחד גדול שאני דו מינית או לסבית .לגברים לא הפסקתי להימשך אבל יש לי תקופות בהן הם נדחקים הצידה ,וכמובן שמעולם לא היה לי קשר רציני עם גבר (ולמעט אותה חברה טובה בתיכון -גם לא עם אישה ).תמיד פחדתי מהסקרנות הלסבית ,פחדתי שאני עלולה להבהיל בנות .אני מתקשה לקיים קשר רציני עם גבר כי אני מרגישה שיש בי עוד צד ,שלא נחקר , שלא מומש .אין לי מושג מאיפה להתחיל (בעבר היו לי הכרויות לסביות ,אבל זה היה רק לצורך התנסות מינית כך שזה היה מאוד טכני ).יש לי מושג מה הטעם שלי בנשים ,אני פשוט פוחדת שאאבד את הבחור המקסים שהכרתי ,פוחדת להישאר לבד.בעבר הייתי רשומה באתר נשים ,אני חושבת שהנושא מאוד מורכב ,שיש לי קושי עם מגע ,שיש לי בעיה עם חלקו התחתון של הגוף שלי ,אליו אני לא מחוברת ואולי אפילו נגעלת /נרתעת עד היום ועוד כהנה וכהנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד משהו

רביד
    12/03/2013

הבחור שהכרתי נותן לי את כל החופש לנסות ,יחד עם זאת סיפרתי לו באופן הכנה ביותר שיש לי גם את הצד הזה שמעוניין לחקור את העניין ,ואני חוששת שזה קצת מבלבל אותו .שמתי לב שבשבועות האחרונות לקחתי ממנו יו טרן רציני ,ממש שמתי אותו בצד קצת כדי לברר עם עצמי את העניין .מצידו הוא לא נותן לי כרגע בלעדיות אז כך שהוא לא ממש לבד אבל זה סיפור אחר .בכל זאת אני חוששת לאבד אותו (כשאני יודעת כמה אני יקרה לו רגשית ) .נוכחותו בחיי עשתה לי המון טוב גם אם לא נפגשים הרבה ,ואני חוששת לאבד את המעט הזה שעשה אותי כל כך רגועה ושלווה מעצם המחשבה עליו .סיפרתי לו שאני לא יודעת מה זה להינות מסקס ,הוא שם לב שכל הזמן כואב לי ,הוא אמר לי שזה כמו לשכב עם בתולה .אלה מסוג הדברים שמלחיצים אותי כי מניסיוני גברים ברחו ממני בעקבות הדברים הללו .פשוט נבהלו ולא ידעו איך להתמודד .אני לא מתגעגעת כלל ללבד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים ?

רביד
    17/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/03/2013

רביד לאלתך השניה אני מציע לך לחפש פנימה לקצב הטנטרה שלך. נסי יוגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את זה תסביר בבקשה

רביד
    17/03/2013

מה פירוש "להיכנס לקצב הטנטרה שלי " ?
    ולגבי שאלתך השנייה ,אני בהחלט נועצת במטפלת (לאו דווקא מינית ) שייעצה לי ליזום הכרויות עם נשים ולהתנסות (יש אתרים ) .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהות מינית וכאבים בשעת חדירה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    17/03/2013

רביד שלום, אז את יודעת לתאר. מה את בעצם שואלת אותי? אני חושב שחיפושך אחר זהותך המינית לא יפתר בשאלה. האם אי פעם נועצת במטפל/ת?
    חג שמח והמשך מסע מרתק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

רביד
    17/03/2013

זה בהחלט מסע ,והוא בהחלט מרתק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו