מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת ביצוענדב13/03/2013
בן 28 ולפני כחודש התחילה לי חרדת ביצוע לאחר שבאחת הפעמים איבדתי זיקפה. החרדה משפיעה עלי גם מחוץ לחדר המיטות ומפריעה לתפקוד היומיומי שלי, מתישה אותי נורא ואני סובל ממש. היא באה בגלים וכאשר אני היא מתרחשת אני חש בדפיקות לב חזקות, סחרחורת קלה ותחושת נימול בגפיים.
יש לציין שאני במערכת יחסים של 7 חודשים ובת זוגתי תומכת מאד ומרגיעה ומעולם לא הייתי בקשר כל כך מדהים וזה האבסורד מבחינתי. אמנם מאז ומתמיד הייתי חסר ביטחון בתחום המיני ואיבדתי זיקפה במהלך חיי מספר פעמים אך מעולם זה לא השפיע לטווח הארוך. הייתי לפני כמה ימים אצל מטפל מיני אבל הוא לא עזר ואמר כמה דברים מיותרים כמו "פורנו זה לא טוב" ו-"סקס זה לא רק אורגזמה", לא משהו שלא ידעתי לפני. שום תובנה מקצועית. כאילו הוא לא התייחס לחרדה בה אני נמצא.
אני גם לא מתכוון לקחת תרופות נגד חרדה בשל ההתמכרות ותופעות הלוואי
השאלה אם אני צריך ללכת למטפל מיני אחר, פסיכולוג, לעשות CTB או משהו אחר בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת ביצוע - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל15/03/2013נדב שבת שלום,
חרדתך מחייבת תשומת לב טיפולית מסוג מתקן. אפשרות אחת לקבל תרופה שתפעל על יצירת ואחזקת הזיקפה כעין "תעודת ביטוח". אפשרות נוספת חיזוק הקשר עם גופך בפעילות גופנית שוטפת.
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצוע המשך
נדב15/03/2013ד"ר, ומה לגבי טיפול מסוג כלשהו? אמרו לי שאני צריך פסיכולוג קליני עם הסמכת מטפל מיני.
לגבי התרופה, אתה מתכוון לויאגרה, לויטרה או סיאליס? כי לויטרה ניסיתי וזה עובד אבל לא מחזיר לי את הביטחון.
לדעתך פעילות גופנית שוטפת לבד תעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת ביצוע המשך - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל17/03/2013נדב,
בוא לשיחה ואז נדבר על התרופה ה"ביטוחית" והעבודה הגופנית שעליך לעשות כדי למצוא שוב את הביטחון. זכור שההתנסות עם לוויטרה מוכיחה לך שהאבר לא התקלקל רק האמונה שאתה תקין נפגעה.
חג שמח ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)