מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליחיםקטי#16/03/2008
שלום
אני וחבר שלי לא מצליחים לקיים יחסיי מין.אנחנו נהנים אבל ברגע של חדירה איבר מין שלו לא מצליח לחדור ונופל
בבקשה תעזור לנו למי אנחנו צריכים לפנות למה לא מצליח לחדור?יש לי חור קטן באיבר מין שלי?
תודה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי, לא לך יש חור קטן
ד''ר יעקב מאיר וייל16/03/2008את לוקחת את האחריות לאי החדירה עלייך. זיכרי כי לחברך יש אבר שמאבד זיקפה בנסיון החדירה.
שוב, איני יודע עליכם פרטים כמו בני כמה אתם והאם זו התנסות ראשונה שלכם בנסיון להשיג חדירה.
נכו להציע לך לפנות יחד לייעוץ מקצועי במרפאה סקסולוגית באיזור מגוריכם.
האחריות על הצלחת החדירה היא על שניכם.
אנא אל תתביישי ופני . כל המקדים הרי זה משובח והוא/היא מונעים מעצמם חששות ודאגות מיותרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)