מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב בעזרתכם...חסוי09/04/2013
שלום, יש לי בעיה שמטרידה אותי 24 שעות ביממה והיא שאני מנסה להבין איך המיניות אצל האישה עובדת. אני מנסה להרגיש כמו בחורה ולנסות להימשך לגברים למרות שאני נמשך לנשים אבל הבעיה שלי היא שאני רוצה להבין איך היצר של הנשים עובד. עכשיו אני יודע שזה לא נורמלי אבל בכל זאת יש לי מחשבה טורדנית כזאת וזה מוציא אותי מתפקוד, גם באמצע מין אני מנסה להבין מה הצד השני מרגיש וזה משגע אותי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייב בעזרתכם... - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל09/04/2013יסוי חביב,
השאלה הזותי טורדת מיליוני גברים. זכור שחלק מהעניין שלאישה ניתנה "בחירה". הדברים אינם אוטומטיים בביולוגיה כמו שלך ושל הגברים ככלל. ישכן בחירהץ התשובה אינה ביולוגית. זהו העונש האלוקי על האכילה מעץ הדעת. "אל אישך תשוקתך...."
אין להן ייצר הןרוצות להיות נאהבות ונחשקות. תהיה סבלן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פירוש "אין לנו יצר" ???
רביד15/04/2013אני מוחה בתוקף .אבל בניגוד אליכם (או אולי לא בניגוד ) קיים גם עניין הרגש ,שהוא ערך המוסף ליצר .רוצות להינות ,צריכות להינות ,רוצות גם עוד משהו .גם אין אין אהבה עמוקה לבן הזוג לאקט ,חייב להיות משהו נוסף על הרגש .כך לפחות אני (!) מרגישה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו ,כמו שענית לרעות
רביד15/04/2013מין טוב הוא לא רק טכניקה ,וזאת בדיוק הנקודה .וזו התשובה לדעתי לבחור המוטרד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לדר ולרביד
חסוי27/04/2013כנראה שאני בחיים אני לא אבין איך זה להרגיש ולהיות כמוכן הנשים אולי זה בא ממקום של צורך להיות בשני המינים בעת ובעונה אחת שזה בלתי אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)