מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורגזמהמיכל09/05/2013
שלום,
אני בת 30, פעילה מינית כבר עשור, עם פרטנרים שונים. מעולם לא חוויתי אורגזמה מיחסי מין. לא בשום צורה והיו לי פרטנרים שחלקם מאוד מפנקים וממש עשו הכל כדי שאגיע לגמירה. ממה זה יכול לנבוע? אגב אני מאוד נהנית מהאקט עצמו, ונחשבת לפרטנרית טובה במיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגזמה - תגובה
ד''ר יעקב מאיר וייל15/05/2013מיכל חג שמח
את כנראה יודעת משהו על מה שאינך חווה עם בני זוג אחרת לא היית יכולה לנסח את שאלתך בבהירות כה מוחלטת. ביני ובינך כל אחד מהם נכנס ליחסי הקירבה הגופנית איתך ונכשל במבחן .
ואת בת זוג טובה במיטה.
כמו שאת יודעת רוב לא קטן של נשים אינו חווה אורגזמה בחדירה. אולי את גם יודעת שרוב לא קטן של נשים חווה אורגזמה מוצלחת בטכניקה אוננותית מובהקת.
תהני הלאה מהאקט ותהיי הלאה פרטנרית טובה במיטה.
זה נשמע כייפי כמו שאת מתארת. תני לעצמך להתנסות במחיקת סימן השאלה "האם הוא זה הראשון ש"יגמיר" אותי!. נסי להאמין כי היחידה ששולטת באובדן השליטה היא את. מיצאי שותף ראוי לחלוק איתו את המתנה שתעניקי לו כשתראי לו אותך גומרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)