אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    מיכל
    09/05/2013

שלום,
    אני בת 30, פעילה מינית כבר עשור, עם פרטנרים שונים. מעולם לא חוויתי אורגזמה מיחסי מין. לא בשום צורה והיו לי פרטנרים שחלקם מאוד מפנקים וממש עשו הכל כדי שאגיע לגמירה. ממה זה יכול לנבוע? אגב אני מאוד נהנית מהאקט עצמו, ונחשבת לפרטנרית טובה במיטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה - תגובה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    15/05/2013

מיכל חג שמח
    את כנראה יודעת משהו על מה שאינך חווה עם בני זוג אחרת לא היית יכולה לנסח את שאלתך בבהירות כה מוחלטת. ביני ובינך כל אחד מהם נכנס ליחסי הקירבה הגופנית איתך ונכשל במבחן .
    ואת בת זוג טובה במיטה.
    כמו שאת יודעת רוב לא קטן של נשים אינו חווה אורגזמה בחדירה. אולי את גם יודעת שרוב לא קטן של נשים חווה אורגזמה מוצלחת בטכניקה אוננותית מובהקת.
    תהני הלאה מהאקט ותהיי הלאה פרטנרית טובה במיטה.
    זה נשמע כייפי כמו שאת מתארת. תני לעצמך להתנסות במחיקת סימן השאלה "האם הוא זה הראשון ש"יגמיר" אותי!. נסי להאמין כי היחידה ששולטת באובדן השליטה היא את. מיצאי שותף ראוי לחלוק איתו את המתנה שתעניקי לו כשתראי לו אותך גומרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו