מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותיעלה27/03/2008
שלום רב, אני משתמשת בגלולות פמינט זה 5 חודשים. האם לטווח היותר ארוך ישנה השפעה על התפקוד המיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעלה שבת שלום
ד''ר יעקב מאיר וייל29/03/2008לטווח הארוך לגלולות יש בעיקר השפעה על מניעת ההריון. תפקודך המיני ,אני מקווה שהוא מספק ומתגמל, אינו הנושא של הגלולה.
כל מה שנאמר בקשר לכך אינו מדויק.
זיכרי שכל עוד את נוטלת גלולות הגוף שלך מקבל מסר הורמונאלי האומר "מותק אתה כבר בהריון, אז אל תתאמץ ואל תבייץ". כל השאר תלוי בידייך ובידיי מאהבך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
יעלה29/03/2008אז איך אני מקבלת מחזור אם אני משתמשת בפמינט והגוף חושב שהוא בהריון ולא מבייץ? הרי בהריון אין מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלה ווסת
טל30/03/2008אם גלולה משדרת הריון אז סיום המעגל משדר הפלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות- למה חשובה השעה?
תגל31/03/2008אז למה חשובה גם כ"כ השעה שאני לוקחת גלולות? לא מספיק שכל יום אני זוכרת לקחת וזהו? למה תמיד באותה השעה? אם הגוף כבר חושב שהוא בהריון מה זה משמה אם אני למשל לוקחת פמינט בשעה 12.00 או 22.00?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשעה?
ד''ר יעקב מאיר וייל31/03/2008היא די חשובה בעיקרון כי יש זמן לספיגה והתאזנות שווי המשקל גוף. אין צורך לדקדק אבל רצוי ליטול באותו זמן ביום. כלומר בוקר או ערב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)