לא יודע לאן אני שייך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע לאן אני שייך
    קלאסיק
    21/04/2008

שלום, לא ידעתי כל כך לאן לפנות, קצת על עצמי , אני בן 26 שחי כל חייו בתור סטרייט עם הצלחה די רבה, בשנתיים האחרונות התחלתי לצפות בסרטי קוקסינלים באינטרנט, ונהנתי, אך כל פעם שצפיתי , זה היה אחרי שעישנתי סמים קלים וכך בבוקר הייתי יכול להגיד לעצמי שזה בגלל שהייתי מסטול.
    מצד אחד אני עדיין נמשך לבחורות, ואני מאוד אוהב לראות אותן נהנות, זה מאוד מחרמן אותי, אבל בימים האחרונים אני מוצא את עצמי מאונן על גברים בעיקר.

לא יודע אני תוהה לעצמי האם אני חי כבר 26 שנים בהכחשה, כי הייתה לי חוויה מינית מינימלית עם חבר בגיל 11, אבל בזה זה נגמר, אני גם נהייתי טיפוס שלא רוצה שייגעו בו.

לפני חודשיים נפרדתי מחברה אחרי שנה שהיינו ביחד ולא הרגשתי כלום אחרי שזרקתי אותה, רק תחושת שחרור.
    תעזרו לי, איך אני אדע מה אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע לאן אני שייך

הוספת תגובה

• קלאסיק

ד''ר יעקב מאיר וייל
    21/04/2008

מסתבר שאפשר יותר מדרך אחת. לפי דברייך עדיין לא התנסית עם גבר מאז גיל 11.
    אם אתה נואש כמו שאתה מספר את זה נסה טיפול. אין תשובה ברורה לשאלה שלך מעבר לבדיקה של מה אתה בוחר להיות והתנסות. הימנעותך מהיות ננגע מוסיפה לבדידותך ולבידודך .נסה הידברות עם איש מקצוע כדי לאפשר לעצמך לבחור ולהנות מהתוצאה..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו