שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מירית
    07/05/2008

שלום רב,
    אני נוהגת לצפות בסרטי סקס ולאונן. משום מה אני מאוד נמשכת לסקס אנאלי בסרטים, ומאוד אוהבת לאונן ולראות את זה.

יש לי פנטזיה לעשות זאת גם. אבל קניתי ויברטור וניסיתי בעצמי וזה ממש כואב ולא כיף. מה עלי לעשות? אני רוצה את זה נורא, אבל זה כואב נורא.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מירית

ד''ר יעקב מאיר וייל
    07/05/2008

קודם כל זה נעים לראות ולאונן. זה בטח שווה את זה להמשיך ולהנות.
    זה נשמע שאת רוצה לחוות חדירה בפי טבעתך , בסרטים שאת רואה בטח מישהו מחדיר למישהי באותו מקום . בכל מקרה לחדירה אנאלית עם וויברטור את צריכה להכין את עצמך. בטח משחת סיכה תועיל המשיכי ורככי את האיזור בעיסוי בידך ובאצבעותיך. רק אחרי שהכיווץ התרכך נסי להחדיר אצבע ואח"כ שתיים. הרחיבי את המקום עם אצבעותיך. לא צריך ישר לכוון משהו בקוטר גדול. תרגילי את פי הטבעת להגמיש עצמה ולהתרחב אט אט.בהמשל תרשי לעצמך להחדיר את הכלי שרכשת בעדינות ותני לעמך להתרגל לתחושה. בהמשך אולי תניעי מעט פנימה והחוצה ותראי איך את מקבלת זאת.
    תתאמני ותתקדמי בהצלחה עונג נעים לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו