מוכת ירח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוכת ירח
    שרית
    02/06/2008

שאלתי היא: התאהבתי בגבר עד מעל לאוזניים. הכרנו זו את זה וירטואלית הרבה זמן ונמשכתי אליו מאוד. כשהכרנו היחסים מיד היו לא שוויוניים. הוא אינו מנשק או מלטף. גבר שלא מעוניין בסקס, לא רוצה לשכב אתי, לא מעוניין בסקס בכלל עם אף אשה.ל טענתו הן לא עושות לא את זה....
    הוא גומר רק על ידי מין אורלי. הוא צריך ריגוש מיני סדיסטי, הכאבה לצורך התעוררות. הוא מודע לכך שהעוררות שלו היא שונה אך לא מסביר לעצמו מדוע.

לדעתי יש לו או.סי.די והפרעות נרקסיסטיות וסדיסטיות.

האם בודאות הוא עבר התעללות מינית? ועל ידי מי? איך ניתן לעזור לו? ניסיתי להכנס איתו ל"עובי הקורה" אך ללא הצלחה מרובה.... הוא ננעל. הוא מקשיב אך לא כל כך מדבר.

דחוף בבקשה תשובתך.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוכת ירח

הוספת תגובה

• למוכה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    02/06/2008

אין לי מושג מי האיש. ללא ספק הוא נהנה מהשליטה ומכך שאת מתאמצת. אם תפסיקי הוא יעבור לתחנה אחרת. את מספקת לו משהו וללא ספק בשביל זה הוא נשאר.
    במקומך הייתי שואל את עצמי מה הוא מספק לי? למה אני תקועה עם מישהו שאינו מבטא רגש ואינו באמת סקרן לגבי מי אני?
    כשתעני לשאלה זו תוכלי להחליט כמה זמן עוד תישארי. לחטט בו זה חלק מהצורך שלך. ואם תביני איך זה קרה לו שהוא כמו שהוא אז מה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו