זהות מינית של הבעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית של הבעל
    שיר
    06/06/2008

אני נשואה מספר שנים+ילדים. טוב לי בתוך המשפחה הקטנה שלנו והמורחבת.
    מבחינה מינית אני מרגישה מתוסכלת. בעלי שכב איתי במשך מספר שנים בלי בעיה (בעיקר שהיינו חברים). כיום במשך מספר שנים בעלי מדמיין גברים נוספים במיטה שהם שוכבים איתי, לאחרונה הוא גם מדמיין שהוא נוגע בהם, בזין, בבצים, בפטמות ובטוסיק. הוא משמיע לי את הפנטזיות שלו ומכריח אותי להשתתף בהם.
    אני שונאת את הפנטזיות האלה, אני סובלת מהם, אני משתפת איתן פעולה כי אני מאוד אוהבת סקס וקשה לי בלי. ניסיתי להניע אותו מכך אך אז לא עומד לו.
    נמאס לי לפעמים נדמה לי שהוא הומו ולפעמים לא. אני לא יודעת מה לעשות.
    שתבין אני אישה יפה ומאוד מושכת, המון גברים מסתכלים עליי ומתחילים איתי כל הזמן. אני אוהבת סקס ואני מרגישה מבוזבזת איתו. אני מוכנה לעשות הכל, למצוץ לו, כל התנוחות האפשריות , כל מה שירצה. אבל הוא רוצה רק את הפנטזיות המחורבנות שלו ולשכב עליי ולסגור אותי. נמאס לי.
    אני לא אפרק את המשפחה מכיוון שיש בינינו אהבה וטוב לי איתו והוא גם אבא מקסים. אבל אני לא יכולה לחיות עם התחושה הזאת. הוא נראה לך הומו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית של הבעל

הוספת תגובה

• שיר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    08/06/2008

בעלך שייך לקבוצה לא קטנה של גברים שעדיין מתגרים מהרעיון ש"אני אשלוט עם מי אמא של הילדים מזדיינת". מה לעשות שעכשיו הוא אבא של הילדים ואת אימא שלהם. ה
    הפנטזיה מובילה אותו לגירוי ואותך לכעס וניכור.
    עד כאן זה פשוט והגיוני אבל מה? את אשה יפה ומושכת וגברים טורפים אותך בעיניים כדבריך.
    אולי תציעי לו עיסקה?
    את תביאי מהפנטזיה שלךואז תוכלו לשתף.
    כמו שזה את מוזנית בדמיונו והוא שולט ואת ,אוהבת מין ובודדה.
    הוא בטח לא הומו רק ילד קטן שעוד חושב כמו אז. בואו ליעוץ ותצילי את נישואיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באבו-אבואה הומו

שני
    08/06/2008

איזה גבר מפנטז על נגיעה בזין של גברים אחרים? סטרייט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו