משיכה לנשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה לנשים
    חסוי
    09/06/2008

שלום
    אני בחורה בת 28 , לפני כשנה התעוררתי מ"תרדמה" לחלק בעצמי שכנראה היה לא מודע למשיכה לנשים. זה קרה באירוע חברתי שבו יצא לי להכיר זוג לסביות.
    מאז אני לא מפסיקה לחשוב על נשים ועל סקס עם אישה. מיותר לציין שמאז גיל 12 התאהבתי בנשים אך במהלך השנים התאהבתי גם במס' גברים והסקס עם גברים היה תמיד טוב. כשאני מאוננת עד היום אני בעיקר מדמיינת על גברים, אך יחד עם זאת אני מרגישה צורך פתאומי לממש קשר עם אישה. מאז שהפכתי להיות יותר מודעת אני רואה עד כמה אני נמשכת לנשים ומרגישה שזה ממש השתלט עליי.
    במקביל אני עדיין יוצאת עם גברים ... אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משיכה לנשים

הוספת תגובה

• חסויה יקרה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    10/06/2008

השאלה הטובה מצביעה על כך שאת אכן אשה מינית. זה שאת יכולה להתאהב גם בגברים וגם בנשים איננו חיסרון. המין יכול להיות נחמד עם כל בן/בת זוג אם תבחרי לנסות יש סיכוי טוב שתהני גם עם אישה.
    להיות מבולבלת זה לא רע. את לפי מכתבך עדיין לא מחויבת בקשר.
    תבחרי עם מי יש לך קשר רגשי? מי קשוב/ה לך ומבין/ה אותך ויותר מכל עם מי את רוצה ללכת בדרך החיים.
    זיכרי חשק מיני זה כיף אך זה גם מנוע בעל תוחלת חיים קצרה.
    תהני מהבלבול ומהחיפוש.
    אני מאחל לך הצלחה במציאת עצמך בקשר אמיתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו