זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    ללא
    11/06/2008

הי

בערך מגיל ההתבגרות(כיום אני בן 27) אני חושב שאולי אני הומו.. המחשבה הזו כל הזמן מנקרת בראשי, אני לא מוצא את זה כל פסול בלהיות הומו אבל משום מה אני לא מסוגל לחשוב על עצמי מערכת יחסיים עם גבר.
    מצד שני אני לא מסוגל גם להגיע למערכת יחסיים עם נשים (הייתה לי חברה בצבא אבל לא קיימנו מין מלאים רק נגיעות הדדיות). בעבר הייתי בטיפול והפסיכולוג שלי אמר לי שהטענה שאולי אני הומו היא תירוץ שאני מתרץ לעצמי כדי לא להכנס למערכות יחסיים אבל עדיין אני לא מצליח להכנס למערכת יחסים עם נשים. אני עזבתי את הטיפול ביוזמתי מבלי להגיע לתוצאות.
    כיום אני חש דכאון שהחיים שלי לא הולכים לשום כיוון מכיוון שאני לא נכנס למערכות יחסים עם נשים ולא עם גברים ורציתי לדעת על מה אתה ממליץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• ללא יקר שלי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    11/06/2008

אתה בטוח ללא. השאלה העולה היא לא למי אתה נמשך ואולי אף לא על מי אתה מאונן. לא הכל בחיים זה מין.
    עם מי אתה מתחבר, למי אתה מגלה את צפונות ליבך? האם יש קשר אחד לפות שיש בו קירבה ואמון?
    הבדידות צועקת משאלתך.
    מה עם מטפל/ת שגם יקשיב לך יותר טוב?
    כדאי לא לוותר על ההזדמנות לקשר טיפולי מועיל יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו