מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך ייעוץ האם אני הומו או לא?אברי13/06/2008
לד"ר שלום רב
אני בן 25,עד גיל 14 דיברתי אם בנות וחשבתי על בנות.
בגיל 14 היה לי ניסיון מיני ראשון אם גבר מין אוראלי בלבד.זה קרא בפתאומיות לא כמשהו מתוכנן זה זרם ומאז כל חופש גדול הייתי נוסע לאילת לחפש שם את הבנאדם וגילתי גברים אחרים ואז כל פעם היה לי אוראלי שם,בגיל 18 כבר הגיע האינטרנט ואז נכנסתי לזה יותר ויותר והגיעו גם שלב החדירות.אני לא יודע אם אני נהנה מהסקס אם גברים .זה פורקן מיני,ואני לצערי מאונן כל יום אפילו 4 פעמים ביום ככה שעושה לעצמי נזק כבר 9 שנים מאונן ללא הפסקה.בזמן הסקס יש לי חום גוף ומרגיש חולשה רבה כנראה שזה חרדה.ואני לא מסוגל שיחבקו אותי לאחר הסקס .
אני מאד רוצה להיות אם בחורה לחוות סקס אם בחורה (לא דרך נערת ליווי או זונה ) וגם להיות בקשר אם בחורה כדי לראות למה אני מתחבר מה המיניות שלי .ולהיות שלם אם עצמי
ככל הנראה בגלל שהניסיון המיני שלי הראשון היה אם גברים אז עזבתי את הבנות בצד
לא היתה לי חברה ולא סקס אם אישה.מה אתה חושב שאני צריך לעשות.
האם לחוות קשר וסקס אם אישה ואז לדעת מה הנטייה שלי.? כי אחרת אם לא אעשה את זה
כל פעם יהיו לי ספקות אולי אתה בכלל לא הומו.מה היה קורה אילו היית אם אישה .
מאד רוצה אישה וילדים ולהיות נורמלי.וכבר איבדתי כל תקשורת אם בנות,לא מצליח לתקשר איתן
ולא להתחיל ומאד מתוסכל מכך
אשמח לקבל תגובה .והאם זה מסוכן לאונן כמה פעמים בכל יום במשך כל כך הרבה שנים
בתודה
אברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אברי שלום
ד''ר יעקב מאיר וייל15/06/2008שאלתך בעיני מורכבת משני חלקים.
1.מה זה שלב החדירות? האם אתה חודר או נחדר? אם אתה חודר אז תוכל לעשות אותו דבר עם אשה. אם אתה נחדר שווה לך לברר לא רק בכתיבה ברשת אלא פנים אל פנים עם איש/אשת מקצוע מיומן. החלק של זהותך המינית ללא ספק מצדיק המשך חיפוש והתלבטות. זכור שמדובר ביותר ממין עם מישהו/י. מדובר גם על קשר רגשי ודרך משותפת.
העאוש בדברייך על כך שאין לך ברירה או בחירה ניכר ואנימסכים כי לא קל להפוך כיוון, מלהחזיק זין של מישהו ולספק אותו לפי צרכיו.
שוב אני מדגיש שווה לך לברר את הנושא עם משהו/י מקצועי שכבר הלך בדרך חיפוש הזהות. בלאי הכי אתה כבר יודע איך זה עם בני מינך ,שווה לחוות איך זה בשבילך עם בני המין השני. אחרי זה אולי תוכל לבחור עם אתה רוצה קשר יותר מסטוצי.
2. נושא ריבוי האוננות והשפיכות קיים כבר ביהדות משכבר. הרמב"ם אומר בשולחן הערוך כל המרבה בבעילה שיער ראשו נושר שיער גופו מיצמח וכו' וכו'.
השיקול או התאווה גוזלים ממך את אנרגיית הג'ינג, זו האנרגיה שהיא חדפעמית ואינה מתחדשת. אני בהחלט ממליץ לך ללמוד לשלוט בצורך להוציא כמה טיפות ולהרגיש שווה. ברבות הימים המחיר יקר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)