מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהעידית19/06/2008
שלום רב,
אני משתוקקת להציע לבעלי להכניס עוד גבר למיטה פעם אחת. אנחנו ביחד 10 שנים והייתי מתה לחידוש.
אני פוחדת מאוד מתגובתו. אפשר לקבל המלצה? האם עלי בכלל להציע לו את זה או שעדיף לשתוק? כמו כן, אם כן כדי להציע, איך להגיד לו את זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידית המשתוקקת
ד''ר יעקב מאיר וייל19/06/2008נשבע לך שאני לא יודע מה לענות על ההצעה.
האם יש לך/לכם מועמד פוטנציאלי? אם אין וזה נהיה סתם אחד שאין איתו קשר, בשביל מה זה טוב.
בכלל היית עם גבר אחר לפני בעלך? את אולי מתגעגעת למה שחווית פעם?
להכניס שני גברים למיטתך זו מטלה לא קלה. לספק את שניהם או לאפשר לאחד להשתדל ולשני לצפות? אולי יש לך תסריט ואולי עוד לא .תחשבי על תסריט לפני שאת מציעה.
למה את פוחדת? יכול להיות שהוא יחשוב שהוא באמת לא מספיק מספק אותך? יכול להיות כמו הרבה גברים הוא יכנס לתחרות הפנימית ש"שלו לא מספיק גדול"?
תראי כמה שאלות נשפכות לי ועדיין לא שאלתי אותך למה את צריכה שניים? מה, כמו סרט פורנו פרטי .או אולי להיות מסוגלת לבגוד בבעלך ברשותו ובנוכחותו? לא פלא שאת מהססת.
חישבי מה את עלולה לאבד אם זה לא יצליח!
השיקולים של מה את עשויה להרוויח פרט לריגוש גדול ממה שאת רגילה אינם יכולים להיות הגיוניים. תתיעצי על זה עם מישהי שכבר ניסתה והתנסתה ובכל מקרה להרגשתי עצם זה שכתבת את זה בפורום זו כבר סוג של חשיפה ואמירה.
אולי תבקשי מאחרות שקוראות לספר לך מה היה אצלן.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר כן ואפשר לא
עוז4620/06/2008איני רואה שום בעיה בהגשמת פנטזיה אבל...
האם בעלך מוכן לשתף פעולה? להקשיב לך?
אני מיעץ לך ללכת עם הדרכה, בקצב איתי ולראות לאן יוביל אותכם כזוג
להיות קשובים אחד לשני ולראות את הגבולות אליהם אתם מגיעים
לפי דעתי את לא בפורום המתאים. חפשי "טנטרה" ושם ינחו אותך בשמחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעידית
טל20/06/2008לפי התגובות מסתבר שיש עוד כמוך, זה טוב את לא יחידה בפנטזיה הזו.
תמשיכי לחפש ולהקשיב.
קובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)