לא אוהבת סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוהבת סקס
    ליאת
    25/06/2008

שלום, יתכן כי ישנם אנשים שאינם אוהבים סקס, אנשים לא מיניים? אני מרגישה כי סס לעיתים הוא נטל עבורי, אני נהנית לרגעים קצרים אך לא לכלמשך האקט והוא פשוט נראה לי מיותר, האם יש אנשים א-מיניים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוהבת סקס

הוספת תגובה

• לי את

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/06/2008

יש אנשים כמוך והרבה. יחסי המין כשהם לא יחסים אלא רק מין שידור חי הישר משוק הבשר גורמים ללא מעט מאיתנו לחוש חסרי ערך או אפילו גרוע מכך מנוצלים.
    על הציר הזה יש כאלה שבוחרות "לזיין" את העולם ואז הן "משתמשות" יש אחרות כמוך שמרגישות את השאלה "מה כל העניין הזה לעזאזל".
    חישבי על מין כ"מנוע" חיפוש. הבחירה עם מי אני מתחברת, למי אני מתגעגעת ועם מי אני רוצה לישון ולעשות ילדים וגם להרשות לו לעורר אותי.
    הפורקן של הייצר הוא לרוב תכונה ביולוגית זכרית. הצורך לבנות מתח ולפרוק אותו בשפיכה הוא תכונה גברית/זכרית. זהו חלק ממעגל אבולוציוני של התפתחות. הזכר בטבע אינו אחראי לתוצאות. זו הנקבה שנכנסת להריון, נושאת אותו ואחראית לגידול הצאצאים.
    הניתוק בין יכולתך לקיים יחסי מין ובין מעגל הפוריות/ביוץ שלך הוא אחת המשמעויות של "פרי עץ הדעת" עבור האשה [זכרי שהיא טעמה קודם]. יש רבות כמותך עם יחס מנוכר למיניותן.
    מוכרים לכולנו אשליה שנשים הן "חרמניות" ותמיד רוצות
    כל אישה מכירה את עצמה, חלקכן גם עונות "למודל". רובכן אינכן מחובר לחוויה של היותכן "מוסך" לחניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו