מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זהות מיניתש'26/06/2008
אני רוצה לדעת האם אני לסבית והאם זה סופי אני בת 14 נחשפתי למין בשלב די מוקדם של החיים שלי.. נו אינטרנט.. ואני ממש מתחרטת על זה. אני יודעת שלפני שנתיים וחצי התאהבתי בבת פעם ראשונה.. ולפני שנה בפעם השניה.. ושאני רואה בן אז נגיד אם אני חושבת שיש סיכוי.. אז ישר אני מוצאת פגמים ויורד לי ממנו.. ועם בנות אין לי את זה. הבעיה שלי זה שאם אני מתאהבת, אני נמשכת בטירווף. ומה שמפריע לי שאני נמשכת לבנות ולבנים לא. בחיים לא נמשכתי לבן. וזה עניין קצת מסובך, כי ברגש אני נסחפת אחרי בנות אבל כשאני חושבת על בן באופן מיני אז רק איבר המין עושה לי משהו, שעד עכשיו אני לא מבינה מה זה.. אני לא מרגישה תשוקה מינית.. אני לא מרגישה מה שאני מרגישה עם בנות... ואני נורא הייתי רוצה להימשך לבנים כמו רוב הבנות. אם הייתי דו, זה לא היה מפריע לי כמו עכשיו. כי אם אני דו אז יש לי עוד סיכוי לבנות בית, להקים משפחה.. אז בקיצור המשיכה לבנות פחות מפריעה לי מחוסר המשיכה לבנים. אני זוכרת שכשהייתי ממש קטנה, בת 8, התאהבתי אם אפשר לקרוא לזה ככה, בבן. וזה נמשך כמה שנים עד שירד לי ממנו. ומאז חיבבתי מישהו עד ההתאהבות הראשונה שלי בבת. איך אפשר לעורר משיכה? והאם יכול להיות שזה רק עניין זמני? אני לומדת בבית ספר שהוא רק של בנות, האם יכולה להיות לזה השפעה? אבל בעצם כשאני חושבת על זה, התחלתי להתאהב בבת בפעם הראשונה עוד שהייתי עם בנים. ומכיתה ב' בערך היתה ילדה אחת שהיא היתה הכי יפה, שהתרגשתי להיות לידה. אבל לפעמים, כשאני רואה בנות "סקסיות" אני נגעלת... אם אני לא נמשכת, גוף של אישה ממש מגעיל אותי. מה נסגר איתי? אני ררוצה להסתכל על בנים באופן טבעי, כמו שכל בת מסתכלת על בן, ולא רק בתור ידידים. ולהימשך אליהם. למה זה לא קורה לי? זה יכול להשתנות או שזה כבר קבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכשאני..
ש'26/06/2008וכשאני מנסה להימשך לבן, זה כאילו שמשהו מפריע לי... שמונע ממני... זה יכול להיות בגלל שאיך שהכרתי את הסקס זה היה בהתחלה רק דרך איבר המין, ולא הסתכלתי על בנות ואחרי כמה שנים שגיליתי את זה פתאום התעורר לי גם רגש אליהם וגם משיכה? ויכול להיות שאצל בנים כבר התרגלתי שסקס זה משהו בלי רגש וזה מפריע לי.? אני ממש מקווה שיום אחד אני כן אוכל להימשך לבנים. זה כל כך כל כך יעזור לי... אני לא אוכל להשלים עם זה שאני לסבית מכל מיני סיבות. אז בקיצור אני לא יודעת מה היתה הסיבה ויש לי השערות, כי אני לא מאמינה שזה מולד כי פעם כן הסתכלתי על בנים הרבהה יותר... ומאז שהתחילה אצלי המשיכה המינית לבנות ירד לי מהם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלש'
ד''ר יעקב מאיר וייל28/06/2008שאלתך ארוכה מאד. היא בעיקר הצהרתית. חשוב לך לשתף אותי/נו בבילבול של מין האובייקט המועדף עלייל.
מבין השיטין עולה כי כי את נערה מינית מאד מגיל צעיר ובוודאי קשובה לתחושותיה המיניות ולתגובותיה לבני שני המינים.
זה שאת גדלה בעיקר עם בנות ואין ספק שסקרנותך המינית מתכוונת אליהן ודרכן ה טבעי. גם בנים שגדלים בסביבה סגורה של בנים בלבד בודקים עם חבריהם את התעוררות המיניות שלהם.
לא הייתי קופץ למסקנה הצהרתית אם את לסבית וזהו. כן הייתי מסכים שאת מינית וחווה את קשריך דרך מיניותך לטוב ולרע בהמשך תגיעי לנקודה בזמן בה תוכלי לבחור מי את מעדיפה כבן/בת זוג ועם את מעדיפה לעבור את הדרך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)