בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    חסוי
    28/06/2008

אני בת 23 ובחיים לא היה לי חבר זאת אומרת קשר מכל סוג. שהייתי בת 20 התנשקתי נשיקה על השפתיים עם גבר, זאת הפעם היחידה שהתקרבתי לבחור. אני מרגישה שאני לחוצה ואני לא מסוגלת להשתחרר בקרבת גברים במיוחד עם אני מחבבת מישהו. לאחרונה אני מרגישה משיכה לנשים (אני רואה בחורה בבגד ים דוגמנית בטלוויזיה וזה גורם לי לתחושה של ריר בפה) אך כל חיי התאהבתי בגברים, בדרך כלל כאלה שאין לי סיכוי להיות איתם כמו גברים נשואים, או סתם בחורים שאני מאמינה שאין סיכוי שירצו אותי, אני נוטה לפאנטז איך לא להתקרב גופנית. אני מרגישה בילבול, מה אני אמורה להרגיש שאני נמשכת למישהו? בנוסף כשהייתי צעירה בסביבות גיל 10 ,11 התקשר לבית שלי בחור בהתחלה חשבתי שזה דוד שלי חשבתי שזיהיתי את הקול שלו קראו לו שם דומה, אני לא כל כך זוכרת את כל המקרה מה שאני זוכרת במעורפל שאולי הוא ידע את שמי אבל אני לא בטוחה, מה שקרה בעצם שהוא אמר לי משהו כמו לפתוח רגליים, אני זוכרת שלא הבנתי והעברתי את הטלפון לאימי והוא ניתק. אך במהלך השנים פיתחתי פחדים לגבי מה שקרה חשבתי שאולי זה דוד שלי ופחדתי קצת ממנו אך בחיים הוא לא עשה לי כלום. נהיה לי כל מיני מחשבות וכבר שנים אני מנסה לשחזר את המקרה ולנסות להיזכר מה בדיוק הוא אמר וזה גורם לי לכל מיני מחשבות ופחדים אני לא יודעת איך להפסיק ולהשתחרר מן המקרה. האם מצב כזה יכול להסביר את הלחץ שלי מפני קירבה לבחורים? האם אני צריכה ללכת לטיפול פסיכולוגי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• גילי

טל
    03/07/2008

גילי שלום לך. שאלותיך הן בעיקר שיקוף של בדידותך וקשייך בקירבה עם. לאו דווקא קירבה מינית כמו השאלה למי אני נמשכת והאם אני לסבית. הייתי רוצה לדעת יותר על מיניותך בינך ובינך מחד ומאידך מה עם קשרייך החברתיים? האם יש לך קשרים של אמון ושל שיתוף בעשייה ובסודות. שתפי אותי וארחיב בתשובה בשמחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילי

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

אני שמח לבשר לך שהתשובה תחת השם טל צהיא תשובתי.
    לא שיתפת הלא אבל אולי זו ההזדמנות לצאת ממלכודת הבדידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו