מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבר מין גדול מדייהודה01/07/2008
שלום, איבר המין שלי גדול בנמיוחד ונוצר מצב שבחורות שאני מכיר נרתעות משלכב איתי ברגע שהן רואות אותו, מצאתי אולי בחורה אחת שנענתה לאתגר והייתי צריך להיות מאוד עדין איתה ובאמת היה טוב בינינו, הבעיה היא שאיני יכול להלביש גם קונדום ולכן יש כאן עוד בעייתיות. הקונדום בדרך כלל נמתח מאוד ולא מתלבש טוב. אני חושש שלעולם לא אמצא מישהי שמתאימה לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהודה הענק
טל03/07/2008מה שאתה מתאר בטח מעורר קינאה אצל חלק מהקוראים בפורום ואולי גם פחד כמו שאתה מציע אצל חלק מהמעיינות. בטח כבר בדקת מה הקונדום הכי גדול שאתה יכול להלביש עליו. באותו זמן שכחת שמהמקום שאליו אתה רוצה לחדור יכול לצאת וגם יוצא ראש של תינוק שבטח יותר גדול מהאיבר הענק שלך. בינתיים אני די בטוח שאתה נהנה להפחיד ולספר. תמשיך הלאה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודה
ד''ר יעקב מאיר וייל13/07/2008התשובה תחת שם טל היא תשובתי לך. שים לב שהקנאים כבר צמוסיפים את עתידך הוורוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד ירדפו אחריך
מושיקו13/07/2008בן כמה אתה ילד? אולי עכשיו זה נכון שבנות נרתעות כיוון שהן ככל הנראה ילדות קטנות אך בבוא היום עוד ירדפו אחריך רק בכדי לראות את איבר מינך הגדול ואולי גם יעמדו בתור. אל תחשוש מלהציע את עצמך , זרום קדימה ותהיה גאה ביצירת המופת שיש לך. בהצלחה רבה מושיקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)