איבר מין גדול מדי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין גדול מדי
    יהודה
    01/07/2008

שלום, איבר המין שלי גדול בנמיוחד ונוצר מצב שבחורות שאני מכיר נרתעות משלכב איתי ברגע שהן רואות אותו, מצאתי אולי בחורה אחת שנענתה לאתגר והייתי צריך להיות מאוד עדין איתה ובאמת היה טוב בינינו, הבעיה היא שאיני יכול להלביש גם קונדום ולכן יש כאן עוד בעייתיות. הקונדום בדרך כלל נמתח מאוד ולא מתלבש טוב. אני חושש שלעולם לא אמצא מישהי שמתאימה לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין גדול מדי

הוספת תגובה

• ליהודה הענק

טל
    03/07/2008

מה שאתה מתאר בטח מעורר קינאה אצל חלק מהקוראים בפורום ואולי גם פחד כמו שאתה מציע אצל חלק מהמעיינות. בטח כבר בדקת מה הקונדום הכי גדול שאתה יכול להלביש עליו. באותו זמן שכחת שמהמקום שאליו אתה רוצה לחדור יכול לצאת וגם יוצא ראש של תינוק שבטח יותר גדול מהאיבר הענק שלך. בינתיים אני די בטוח שאתה נהנה להפחיד ולספר. תמשיך הלאה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהודה

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

התשובה תחת שם טל היא תשובתי לך. שים לב שהקנאים כבר צמוסיפים את עתידך הוורוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד ירדפו אחריך

מושיקו
    13/07/2008

בן כמה אתה ילד? אולי עכשיו זה נכון שבנות נרתעות כיוון שהן ככל הנראה ילדות קטנות אך בבוא היום עוד ירדפו אחריך רק בכדי לראות את איבר מינך הגדול ואולי גם יעמדו בתור. אל תחשוש מלהציע את עצמך , זרום קדימה ותהיה גאה ביצירת המופת שיש לך. בהצלחה רבה מושיקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו