מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב גבzzz02/07/2008
אני בחור בן 30 יש לי חשק מיני מוגבר ואני מפרק חשק זה באוננות. אני מאונן כל יום בין 4-7 פעמים והדבר כבר נמשך שנתיים למרות שאני נשוי. לפעמים אני חש בכאב בגב ובמיוחד לאחר שאני גומר. האם יש קשר בין אוננות לבין כאב הגב או הדבר לא קשור בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאונן הכפייתי
טל03/07/2008להערכתי יש קשר. להזכירך אוננות היתר שלך עולה לך בהרבה אנרגיה ומקפחת אותך. חוץ מז שאלה, יש לך גם זמן להכיר אנשים או שאתה תשוש מרוב שפיכות מבוזבזות. עיין בתשובותי לשואלים אחרים באותו נוש. מותר לך לפנות לעזרה בעניין האוננות ולאו דווקא בעניין הגב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב חזרת
ד''ר יעקב מאיר וייל13/07/2008בזותי המקצועי התשובה תחת טל מתאימה למה שאני עונה.
אם כבר עסקינן בתפיסה הסינית זכור שגם שם כמו ברמ"בם הביזבוז הוא של אנרגיה שאינה מתח'שת. כן הזיין מתחדש ונעמד לעוד סיבו אבל בסך הכל צאתה מאבד משהו שאינו חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות וכאבי גב
א04/07/2008לפי הרפואה הסינית אתה מבזבז את האנרגיה שלך וחוסר גורם לכאבי גב תחתון יש אפשרות לחיזוק בטיפול שיאצו או דיקור סיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)