כאב גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב
    zzz
    02/07/2008

אני בחור בן 30 יש לי חשק מיני מוגבר ואני מפרק חשק זה באוננות. אני מאונן כל יום בין 4-7 פעמים והדבר כבר נמשך שנתיים למרות שאני נשוי. לפעמים אני חש בכאב בגב ובמיוחד לאחר שאני גומר. האם יש קשר בין אוננות לבין כאב הגב או הדבר לא קשור בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב

הוספת תגובה

• למאונן הכפייתי

טל
    03/07/2008

להערכתי יש קשר. להזכירך אוננות היתר שלך עולה לך בהרבה אנרגיה ומקפחת אותך. חוץ מז שאלה, יש לך גם זמן להכיר אנשים או שאתה תשוש מרוב שפיכות מבוזבזות. עיין בתשובותי לשואלים אחרים באותו נוש. מותר לך לפנות לעזרה בעניין האוננות ולאו דווקא בעניין הגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב חזרת

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

בזותי המקצועי התשובה תחת טל מתאימה למה שאני עונה.
    אם כבר עסקינן בתפיסה הסינית זכור שגם שם כמו ברמ"בם הביזבוז הוא של אנרגיה שאינה מתח'שת. כן הזיין מתחדש ונעמד לעוד סיבו אבל בסך הכל צאתה מאבד משהו שאינו חוזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות וכאבי גב

א
    04/07/2008

לפי הרפואה הסינית אתה מבזבז את האנרגיה שלך וחוסר גורם לכאבי גב תחתון יש אפשרות לחיזוק בטיפול שיאצו או דיקור סיני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו