לא עומד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא עומד
    בן
    05/07/2008

שלום. קצת ארוך אבל חשוב. אני בן 29 וכבר מספר שנים יש לי בעיה. בתחילת קשר שלי עם בחורה, בפעם-פעמיים הראשונות שאנחנו במיטה פשוט לא עומד לי. בפעמים הבאות כבר אין בעיה והכל עובד טוב וכיף, זאת אומרת אם יש פעם נוספת,אם הבחורה לא נעלבה וברחה לפני כן. יש לי איבר גדול וכאשר אני מתחיל את האקט של לבישת הקונדום פשוט מתחיל לרדת לי. אני מניח שהעניין של כל ההתעסקות הזאת, פשוט מוריד לי איזה סוויץ'. בלי קונדום זה בדר"כ לא קורה. אותו דבר קורה, כשהיא יורדת לי, אני פשוט מרגיש איזשהו סוויץ' והוא כבר לא עומד. לפעמים זה ממש הורס לי דברים טובים ואני מודאג מזה. בחורה יכולה להרגיש ממש לא טוב עם זה. אין לי ספק שזה קורה גם בגלל שאני כבר מצפה שזה יקרה..בשני המצבים. אני תוהה האם זה בגלל חוסר בטחון, חרדת ביצוע... היו לי חברות וקשרים עם סקס טוב ותמיד קיבלתי פידבקים טובים, אבל זה מלווה אותי כבר שנים העניין הזה. אני חושב זה משהו פסיכולוגי כי אני ממש מרגיש מתי שזה הולך לקרות. האם עליי לפנות לייעוץ, תרופות ואם כן, לאן פונים? אני לא יודע למי כדאי לפנות בעניין. אשמח מאוד להתייחסות מקצועית ומאירה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא עומד

הוספת תגובה

• לדעתי אתה יוצר את זה לעצמך

אלעד
    07/07/2008

רשמת שאתה "יודע" מתי זה בא לדעתי אתה פשוט חושב שזה יבוא ואז נכנס לאיזה לופ טורדני עד שבאקט עצמו אתה חרד ברמה כזו שפוגעת בתפקוד ..עלייך לדעתי להניח לנסיון העבר ופשוט בכל אקט גם אם זו אותה בת זוג או אחרת להרגע לאפשר לעצמך להיות נוכח ולהנות ..אל תנסה לנחש מה הצד השני חושב אם זה מטריד אותך פשוט אל תתעסק בלהשיג זקפה כהמרכיב העיקרי בסקס! ותזכור בעיה פיזית אין לך כי אם אתה בפעמים הבאות מצליח לתפקד אז זה נטו חרדת ביצוע ולגבי העניין עם הקונדום זה קורה להרבה גברים פשוט תגרה את עצמך או שבת הזוג שלך תגרה אותך תוך כדי שאתה מלביש קונדום וככה לא תתנתק מהאקט המיני ..אמנם אני לא רופא ולא סקסולוג אב למקווה שהצלחתי לעזור.. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

אתה יודע את השאלות וגם עונה חלק מהתשובות.
    אני דווקא חשבתי כשקראתי אותך למה עד גיל 29 אתה עדיין עסוק בפעמים הראשונות. מדוע לא יצא עדיין לייצר קשר שהפעמיים הראשונות שייכות לעבר של היחסים וההווה של הקשר הוא הקשר בין שניכם.
    הזיין הוא לא חזות הכל.
    מה עם טיפו בשביל לבדוק את השאלה הזו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו