זהות מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית
    slipa
    09/07/2008

דו מיני או קצת הורמונים? שלום אני בן 16 ו10 חודשים. יש לי חברה כבר חצי שנה אני מקבל זקפה מלגעת בה,לנשק אותה,וכ'ו. אני עוסק בקטע של אולי דו מיני כבר ארבעה חודשים! ארבעה חודשים של קושי.. אני יודע שיש לי OCD(פחד להיות הומו) בעבר בכתה ה' אני וחבר ניסינו לעשות את זה ואינני זוכר איך זה הרגיש אני רק יודע שלא רציתי עוד. תמיד נדלקתי על בנות ואני גם מאוהב בילדה שאיתה אני עכשיו.. המחשבות האובססיביות האלה פשוט מטריפות אותי בכל התחומים וגם איתה.. קורה שאין לי חשק מיני איתה כשאני מתוסכל. אני למען האמת מרגיש סטרייט כיוון שניסיתי לראות סרטים של גייז וניסיתי לעורר את איבר מיני בצורה פיזיולוגית והוא התעורר פעם אחת מתוך200 אולי ואני יודע שהוא התעורר כי זה היה דבר מיני והייתי קצת חרמן אח"כ אוננתי על הסרט וגמרתי במהירות אני יודע שיש בי משהו שקצת גורם לחשד שאולי אני דו אבל אני ממש לא מרגיש דו אני מרגיש סטרייט יש לי מן תחושה בבטן שאומרת לי שאני סטרייט אבל כל הקטע שאני יכול לגמור על גבר לפעמים(זה בא לי בתקופות,יש תקופות שאני יכול לגמור ואולי להמשך ויש שלא,) אני לא יודע אויל זו בעיה בדימוי הגופני שלי? כיוון שאני מפנטז שאני גבר חתיך עם איבר מין גדול ואני עושה את זה עם בחורה זה נראה לי הרבה יותר מחרמן ואני גומר במהירות בעיקרון אני מאונן על בנות 97% ועל בנים השאר... אולי זה בגלל שאני בגיל ההתבגרות? אין לי שום משיכה מינית רגשית לגבר ואני גם לא מרגיש משיכה לאנשים שאני לא מפחד מהם ז"א אם אני אראה מישהו שאני נמשך אליו ואז נגיד אני אדבר איתו או משהו או אתן לו סתם חיבוק אז אני אפסיק להמשך אליו כשחברים מתפשטים לידי או משהו אין לי עוררות מינית ואין לי חשק לגעת בהם מה שכן יש לי מן דגדוג כזה הייתי רוצה לקבל הגדרה אולי אני 96% סטרייט אולי אני בעצם דו מיני? למרות שזה לא מה שאני מרגיש אולי אני מופע הורמונלית? או שאויל פשוט יש לי OCD אני לא רואה את עצמי שוכב עם גברים או מתאהב בגבר אולי אני סתם ממש ממש מיני?(אני ממש ממש מיני) אבל למען האמת הגוף הגברי די מגעיל אותי זה לא שאני אגע בגבר ואלך לשטוף ידיים לא יודע פשוט חסר לי המגע של האישה הרבה יותר כיף לי לחבק בחורה או ללכת איתה יד ביד או שהיא נוגעת בי מאשר גבר האם יש לי סיבה לדאוג? האם הגיוני שאני אהפוך להומוסקסואל? מוחלט? תודה=]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זהות מינית

הוספת תגובה

• אל חשש אתה לא לבד

משתדל לעזור
    11/07/2008

אם תחפש כמה דפים אחורה תמצא בחור בן 25 עם תאור בעיה זהה לשלך מה שכן יפה מאוד שאתה כבר יודע שיש לך ocd ודע לך שיש טיפול לדבר הזה לדעתי ואני מדבר מנסיון של מחשבות טורדניות עצם העובדה שאתה כל הזמן עסוק! בשאלה הזו אתה לא מצליח להשתחרר.. גם אם הייתה לך התנסות מינית בכיתה ה' לא מת העולם וזה לא הופך אותך להומו זכור שאנו בני אדם וציינת שאתה טיפוס מאוד מיני ולכן התנסות מסוג זה היא רק טבעית אם תחקור טיפה לעומק תגלה שבכל אחד מאיתנו יש נטיות לטנטיות (מודחקות / מורדמות ) לבני מיננו.. אין לך מה לעשות מבחנים לעצמך ולראות סרטי גייז או לנסות לאונן או לחשוב שאתה כזה או אחר אתה עדיין צעיר וכל מה שתחליט לך לחיים זה בסדר ומקובל היום .. בסופו של דבר תזכור שאתה בוחר עם איזה פרטנר להכנס למיטה ופשוט תחשוב מה עושה לך טוב עם מה אתה מרגיש יותר בנוח ממה אתה יותר נהנה מחברת גבר או אשה וכל תשובה שתגיע אלייה היא אף פעם לא חד משמעית ...לגבי הטורדנות של המחשבות אני ממליץ לך להתעניין בטיפולי cbt ו nlp אלו טיפולים שמאוד עוזרים למחשבות טורדניות - ולפני הכל תריץ בגוגל " אני חושב שזה זז " ותקרא את המאמר בהצלחה ילד החיים זה לא רק סקס ואת מי אתה מזיין.. תהנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הגיוני

מושיקו
    13/07/2008

שלום , לי דווקא נראה שיש לך קצת מהקטע הגברי ושאתה ככל הנראה דו מיני , אז קודם כל אין בזה כל רע ועם אתה נהנה משתי עולמות הרווח כולו שלך . יש המון בנות שאוהבות גברים דו מיניים ומאד כיף להם לבצע סקס יחד. אל תסבך את עצמך יותר מידי כבר בגיל זה זרום עם הראש שלך ועשה את אשר אתה מרגיש שיש לעשות !!!! בהצלחה רבה , מושיקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• slipa

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

כמו שזה נשמע מדבריך אתה מתבגר חרמן ותקין לגמרי. משום מה להרבה צעחירים יש רצון להשתייך לקבוצת החולים ב-OCD , מה אתה גם רוצה להיות חולה? אולי תישאר סתם מתבגר חרמן ותהנה מחדוות הנעורים של חלצייך.
    לדעתי אין סיבה בעולם שתשתדל לבדוק אם אתה עוד משהו תהיה רק מה שאתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו