האם אני הומו בהכחשה או ביסקסואל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני הומו בהכחשה או ביסקסואל?
    תומר
    10/07/2008

אני צריך עזרה כדי להגדיר את הנטייה המינית שלי. אני נמשך לגברים בודאות ואין לי סימני שאלה בעניין. הבעיה שזה לא מספיק חד-משמעי לכיוון אחד. נניח אם אני רואה בסרט קטע בו האישה מדהימה מוצגת בערום אז אני נמשך והייתי מאוד שמח להיות איתה. מצד שני, באנטראקציה במציאות עם בחורות אני לא מרגיש משיכה ולא חושב בכיוון המיני. אני לא יודע להסביר את הסתירה: זה כאילו שאני נמשך לאזורי גוף אצל בחורה כל עוד הם מוצגים בערום אבל לא נמשך מבחינה רגשית לנשים. דבר נוסף, אני נמשך למגוון רחב של בחורים מבחינת מראה ואופי אבל עם בחורות רצוי שהיא תהיה אחת מהקיצוניות: בלונדינית עם עיניים כחולות, או שחומה ואפילו שחורה. יש גם הבדל בעניין האופי: אני לא יכול להימשך לאישה שהיא תלותית וחלשה, היא חייבת להיות אסרטיבית ולשדר כוח. זה כאילו שהסטנדרטים שלי מבחורות יותר גבוה. מצד שני, מבחינה מינית עניין החדירה לאישה הרבה יותר משמעותי עבורי ועם גברים זה לא כזה משמעותי. אולי בגלל זה אני נוטה לפנטז יותר על נשים מאשר על גברים. אני כל-כך מבולבל. האם אני ביסקסואל או הומו בהכחשה? אין לי נסיון מיני עם בחורות (בנוסף לכל הצרות אני ביישן). אם אני אצא עם בחורה האם אני מרמה אותה ואת עצמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תומר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    13/07/2008

אתה באמת צריך מישהו לדבר איתו על זה.
    אתה חושב שיש לי תשובה למישהו כמוך שעסוק בשלב ההתגרות מכל מה שזז ומגלה לבסוף שלבעלים של אותו משהו יש גם תכונות אנושיות ולא רק מימדים ביולוגיים. האדם בקצה השני רוצה לא רק זיון אולי גם קשר.
    תחשוב על זה שאתה בסדר והבילבול הוא חלךק מחיפוש הדרך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוווו איזו רגישות....

גיא
    27/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיא

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/10/2009

ניסית לאמר משהו או סתם התרגשת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר

ד''ר יעקב מאיר וייל
    28/10/2009

שאלתך המפורטת משקפת אותך. אין תשובה אחת נכונה לאיש כה מורכב כמוך.
    אינני יודע לפי המידע לענות טוב יותר מלהסכים שזה מבלבל עם כ"כ הרבה פרטים להתעסק איתם.
    בטח לא קראתי בשאלתך משהו על חיבור מיני עם אנשים/נשים.
    הפרטים הטכניים אלעהם אתה נמשך יכולים להיות שייכים לכל בובה בחלון הראווה.
    תן לקשר להוביל.
    אגב בן כמה אתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולנו ביסקואלים. יש כאלה שמחשחררים

צח
    03/11/2009

את המיניות הזו ויש כאלה שחונקים אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו