בילבול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בילבול
    א
    18/07/2008

שלום, אני בת 15, ורציתי לשמוע דעה. אף פעם לא היה לי קשר אם בן או בת וגם לא התנשקתי... הרגשתי משיכה לגברים כמה פעמים. לפני כמה ימים היתה לי שיחה עם חברה קרובה שלי שסיפרה לי שהיא נמשכת לנשים, דיברנו על זה הרבה והיא סיפרה לי על זה על, התהליך ואיך שהחברה מקבלת את זה והיא אמרה שהיא כרגע מגדירה את עצמה כנמשכת לנשים, ויכול להיות שבהמשך היא תמשך לגברים. ואני שואלת האם זה אפשרי להגדיר את עצמך נמשך לנשים ולהגיד שיכולהיות שתימשך לגברים או שזה מפחד? אני מאמינה שכולם יכולים להמשך גם לגברים וגם לנשים במשך חייהם האם זה אפשרי ונכון? מאז השיחה הרגשתי משיכה מינית קלה לחברה הזאת, כשהיא נגעה בי התרגשתי ואני לא מפסיקה לחשוב עליה, האם אני נמשכת אליה או שזה מתוך סקרנות ומהרצון לבחון את עצמי? אני לא רוצה להמשך אליה כי מה שיש לי איתה זה משהו מיוחד ביותר, אני נמשכת לכל החברות שלי באופן נפשי ולא מיני ואני רוצה שזה ימשיך ככה איתה ושאנחנו נוכל לפתח את המערכת יחסים שלנו כחברות כי היא חשובה לי מאוד ואני לא רוצה להרוס את זה על ידי זוגיות מינית.אני לא רוצה שהיותה לסבית תהיה משהו משמעותי בתפיסה שלי כלפיה ובחברות שלנו כי זה לא אומר כלום זה רק אומר שהיא שלמה עם עצמה וזה מדהים. אני מפחדת שאני ימשך לנשים כי אני רוצה חבר וילדים, כי אני מפחדת מלצאת מהנורמה, אני ישמך לדעה מפורטת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בילבול

הוספת תגובה

• לא.

ד''ר יעקב מאיר וייל
    18/07/2008

חביבה , זה כיף לעבור מה שאת עוברת ושואלת את עצמך. תזכרי שאת בת 15 וזו התחלת הדרך הארוכה של חיי הרגש והמין שלך. אם את יכולה ,תוודאי שאת באמת בוחרת ולא נגררת. זו המיניות והזוגיות שלך. מה שאת חווה זה עניין מיני בבני מינך או בבני המין השני. העניין הוא אנריה חיובית של סקרנות והימשכות.
    אל תעברי בקלות רבה מדי ,ממשיכה לעשיה. אחרי שעשית כבר לעולם לא תהיה לך פעם ראשונה נוספת. אחר כך בא ההמשך:" כמו פעם ראשונה? אחרת? טוב יותר? נכון יותר?"
    זיכרי את רק בת 15 והזמן בידיך להנות משעשוע הבוננות העצמית ביחס ל... תמצי זמן זה בחייך .
    התשובות על איך הזהות המינית שלך אכן נכונות. תמיד אפשר לעשות עם שני המינים.
    השאלה האמיתית היא איפה אני מתמסרת ומוצאת את עצמי . את לא בהכרח מחויבת לבדוק עם כולם. למרות שהיום משום מה זה נראה מקובל.
    תהני להמשיך לגדול ותפרחי להיות האישה האמיתית שאת יכולה להיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו